Cum arată Iulia Albu blondă. Surpriza de care au avut partea dmiratorii ei. „Cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă, minte!”

Publicat pe

Iulia Albu a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare blondă, iar fanii vedetei au ajuns la concluzia că nuanța o prinde de minune.

Cum arată Iulia Albu blondă. Surpriza de care au avut partea dmiratorii ei. „Cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă, minte!'Cum arată Iulia Albu blondă. Surpriza de care au avut partea dmiratorii ei. „Cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă, minte!'

Iulia Albu a apelat la un program de editare al telefonului și le-a arătat tuturor cum arată blondă. Alături de fotografie, fosta soție a lui Mihai Albu a scris și un mesaj, în stilu-i characteristic.

„#hello🐝 cine susține că înăuntrul ei nu zace o pițipoancă veritabilă, minte. Meet #iuliadelaalba FaceApp addict, shopaholic, hoarder. Tu?', este mesajul postat de Iulia Albu pe contul de socializare.

În primăvara acestui an, a avut loc cea mai așteptată petrecere mondenă a anului, VIVA! Party 2019, revista noastră sărbătorind 20 de ani de la primul număr. Zeci de vedete au răspuns prezent invitației noastre, una dintre cele mai spectaculoase apariții fiind Iulia Albu.

„Ar fi fost o crimă să fac o supă din Josephine'

Fashion editorul a purtat o rochie-capă și cercei creație proprie (Iulia Albu Les Merveilles), cizme Dior, broșă Chanel și o superbă umbrelă cu mâner din fildeș – „touch-ul cel mai interesant', după cum a spus Iulia. Cel mai inedit accesoriu a fost însă… Josephine Levredoux du Champagne, o simpatică găinușă „de mătase', care a stat cuminte pe umărul Iuliei pe tot parcursul serii.

În timp ce ne prezenta accesoriile, Iulia ne-a dat și o mică probă de umor negru: „Ar fi fost o crimă s-o restaurez (se referea la umbrelă), cum ar fi fost o crimă și să fac o supă din (a arătat spre Josephine)… Dar nu vreau să vorbesc despre asta în prezența ei'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter