Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Publicat pe

Înainte de operațiile estetice, Ivana Knoll era o fată frumoasă și atât, dar nu bomba sexy de acum, care a înnebunit microbiștii, în urma aparițiilor sale incendiare de la Campionatul Mondial din Qatar. Ivana Knoll a riscat chiar închisoarea cu ținutele sale provocatoare, interzise în Qatar, însă nu a ținut cont de reguli și a făcut senzație în tribune, la fiecare meci al Croației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când spui Croația și Cupa Mondială de Fotbal din Qatar, spui Ivana Knoll. Fosta Miss Croația a fost cireașa de pe tort în această competiție sportivă care a ținut miliarde de oameni cu sufletul la gură. Însă cei care s-au bucurat cu adevărat de prezența superbei Ivana Knoll au fost, pe lângă milioanele sale de fani de pe Instagram, microbiștii aflați în tribune.

Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din QatarCum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Miss Croația a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Înainte de operațiile estetice, Ivana Knoll nu era bomba sexy de astăzi

Ivana Knoll este una dintre cele mai sexy apariții de la Campionatul Mondial din Qatar. Criticată pentru aparițiile sale provocatoare de la meciurile Croației, Ivana a riscat chiar închisoarea pentru ținutele sale sumare, decolteurile adânci și rochiile mulate, de-o palmă.

„Nimeni nu mi-a spus aici să îmi pun ceva pe mine. Toată lumea vrea să fotografieze cu mine, chiar și localnicii. Doar pe twitter au fost reacții negative din partea qatarezilor. Dar, probabil voiau doar atenție', a spus aceasta, potrivit NYPost.

Acum câțiva ani, însă, Ivana Knoll nu avea formele voluptoase de astăzi. Era blondă și fără îndoială o femeie frumoasă, dar a recurs la câteva operații estetice și și-a schimbat și culoarea părului. Iar astăzi, toată lumea o știe drept bomba sexy de la Campionatul Mondial de Fotbal, cel mai înfocat suporter al echipei Croației.

Reacțiile au curs val la fotografiile de pe Instagram ale Ivanei Knoll. „Hai Croația!', „Acum o iubesc pe Ivana', „De acum iubesc Croația!', sau „I-ai distrus pe arabi', au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ivana a primit, însă, și înjurături pentru ținutele sale extravagante din Qatar: 'Să-ți fie rușine!', 'Ești în Qatar, trebuie să respecți regulile. E o țară musulmană', 'Nu doar că nu respecți regulile locului în care te afli, dar e și o ținută urâtă', 'Ar trebui să știi că e interzis' sau 'Direct la închisoare' au fost doar câteva dintre reacții.

Citește și: Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia. I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală: „Adevăratele mele culori’

Ce avere are Ivana Kroll și cu ce se ocupă fosta Miss Croația

Ivana Kroll s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit pâna la vîrsta de opt ani, dar are părinți din Croația. Ea a studiat în Bosnia & Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka.

Ivana s-a aflat printre finaliste la Miss Croația 2016, însă a decis să urmeze o carieră de designer vestimentar și și-a deschis o firmă care produce lenjerie intimă. Pe lângă promovarea afacerii sale, Ivana Knoll petrece mult timp pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 3 milioane de oameni.

Averea sa a ajuns la aproape 1.5 milioane de dolari, potrivit publicației Surprisesports, bani câștigați din Instagram, brandul său de lenjerie intimă și numeroase campanii publicitare.

foto: Instagram Ivana Knoll / angelopedia.com

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter