Cum arată Lynda, sora mai mică a lui Jennifer Lopez!

Publicat pe

Mai puţin mediatizată decât sora ei mare , Lynda, sora lui Jennifer Lopez este la fel de frumoasă precum celebra artistă, semn că în familia lor frmuseţea şi sex-appel-ul s-au împărţit în mod egal.

 

Cele două surori au fost surprinse în acest weekend în timpul unei plimbări şi toată lumea a putut să vadă cât de frumoase sunt şi cât de bine se înţeleg.

 

Îmbrăcate casual, cele două s-au plimbat alături de copiii lui Jennifer Lopez, petrecând astfel câteva momente în familie. Jennifer a optat pentru o pereche de pantaloni largi, o bluză neagră cu anchior, completându-şi look-ul cu o pereche de botine din piele întoarsă şi o caciulă gri. Ceva mai sobră, Lynda a combinat o pereche de jeanşi cu o bluză, o jachetă neagră şi o pereche de bocanci.

 

Cele două s-au ţinut de braţ şi au avut cu siguranţă multe de povestit, Jennifer Lopez aflându-se la începutul unei relaţii cu Alex Rodriguez.

 

Departe de a trăi în umbra surorii ei celebre, Lynda, mamă a unei fetiţe, şi-a făcut şi ea un nume, construindu-şi o carieră în radio şi televiziune. Pentru o vreme, Lynda a a fost prezentatoare la WCBS, iar în 2013 şi-a dat demisia pentru a lucra alături de sora ei.

 

Foto: Northfoto

 

Cum arată Lynda, sora mai mică a lui Jennifer Lopez!Cum arată Lynda, sora mai mică a lui Jennifer Lopez!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter