Eva Longoria, apariție incredibilă în costum de baie, la plajă! Iată cum arată actrița la 42 de ani!

Publicat pe

La 42 de ani, Eva Longoria arată extraordinar! Actrița a fost surprinsă în Hawaii, la plajă, alături de soțul ei, Jose Baston, unde au sărbătorit un an de la căsătorie, și a uimit prin forma de zile mari în care se află.

Eva și Jose au celebrat, pe 21 mai, un an de căsnicie, așa că au ales să sărbătorească această zi într-un mod deosebit: pe plajă. Cei doi s-au bucurat de razele soarelui, s-au plimbat prin nisip și au fost foarte apropiați, semn că iubirea dintre ei este tot mai puternică.

În plus, actrița arată extraordinar în costum de baie. Aceasta a ales un costum din două piese, verde, s-a ferit de razele UV cu ajutorul unei pălării și a purtat o pereche de ochelari de soare la ochi. De asemenea, Jose s-a asortat cu soția lui și a ales un short verde cu impremieuri galbene. Cei doi s-au ținut de mână, s-au scăldat în ocean și s-au distrat împreună.

Iată cum arată Eva Longoria la 42 de ani!

Eva Longoria, apariție incredibilă în costum de baie, la plajă! Iată cum arată actrița la 42 de ani!Eva Longoria, apariție incredibilă în costum de baie, la plajă! Iată cum arată actrița la 42 de ani!

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

 Eva Longoria – Prima apariţie pe covorul roşu după căsătorie 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter