Cum arată mama lui Feli Donose: "Când vine buni în vizită"

Publicat pe

Cum arată mama lui Feli Donose. Artista Feli Donose, 36 de ani, este una dintre câștigătoarele competiției Vocea României, care a reușit să-și creeze o carieră în industria muzicală. Feli are și o familie frumoasă, alături de soțul ei, Cătălin, și fiica lor Nora Luna. Recent, artista a împărtășit o imagine rară cu mama ei, care își ține în brațe nepoțica. Cu această ocazie, fanii au putut să vadă cum arată femeia care adus-o pe lume pe Feli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată mama lui Feli Donose. Artista Feli Donose este o femeie puternică, care a reușit să aibă o mulțime de realizări de-a lungul timpului. După ce a câștigat competiția Vocea României, viața ei s-a schimbat radical. Feli a slăbit considerabil, iar cariera ei muzicală a luat avânt, astfel că Feli ajuns vedeta pe care o cunoaștem în prezent. O altă mare împlinire a fost cea în plan personal, când a dat naștere unei fetițe pe nume Nora Luna. Cântăreața se poate mândri și cu o familie iubitoare alcătuită din logodnicul ei, fiica lor, precum și mama artistei. Feli a publicat o fotografie extrem de rară, în care mama acesteia își ține nepoțica în brațe.

Cum arată mama lui Feli Donose: "Când vine buni în vizită"Cum arată mama lui Feli Donose: "Când vine buni în vizită"

Cum arată mama lui Feli Donose

Feli este o artistă îndrăgită de public și o mămică devotată. Cântăreța se focusează, în ultima vreme, pe viața de familie, mai ales pe fiica ei, Nora Luna, în vârstă de cinci ani, pe care o iubește enorm de mult. Artista a făcut o surpriză fanilor cu o fotografie rară, extrem de înduioșătoare, în care mama acesteia își ține în brațe nepoțica. Feli a relatat în repetate rânduri că marea ei tristețe e faptul că nu-și poate vedea mama, pe cât de des și-ar dori. Mama lui Feli locuiește în Sebeș, însă recent i-a făcut o vizită fiicei sale și și-a îmbrățișat și nepoțica.

„Când vine buni în vizită”, a scris Feli în dreptul emoționantei imagini.

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre

Feli Donose, mesaj impresionant pentru fiica ei

Feli Donose este o mamă foarte devotată, iar familia este pe primul loc. Cântăreața are o relație de mai mulți ani cu logodnicul ei, Cătălin, iar împreună au o fiică, Nora Luna. Feli și iubitul ei s-au cunoscut la o nuntă, unde artista a susținut un recital, unde au făcut schimb de numere de telefon. Cei doi au decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor pentru o vreme. Abia când micuța lor a venit pe lume, Feli a decis să vorbească despre viața ei sentimentală și povestea de dragoste pe care o trăiește cu tatăl fiicei sale. Artista se simte împlinită în plan personal și este recunoscătoare pentru familia ei. Recent, Feli a postat o poză adorabilă cu fiica ei, însoțită de un mesaj special pentru copilă.

În fiecare zi și în tot restul vieții mele o să mă rog să fiu exemplul tău bun de femeie. Te iubesc cum nu am iubit! Voi fi înger pentru cine te iubește. Voi fi demon pentru cine te rănește. Până la sfârșitul tuturor vieților mele. Ești totul pentru mine.”, a scris Feli pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter