Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie: „Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre”

Publicat pe

Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie. Zilele trecute, celebrul DJ lua pe toată lumea prin susprindere cu o cerere în căsătorie chiar la Monte Carlo. Nimeni nu se aștepta să mai facă marele pas vreodată și să se așeze la casa lui, însă se pare că Maria Andreea l-a cucerit în adevăratul sens al cuvântului. La doar câteva zile de la marele eveniment, acesta a postat un mesaj emoționant și totodată neașteptat. Iată ce spune despre trecutul amoros, cât și despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie. Când vine vorba de trecutul amoros al lui Vali Bărbulescu, știm cu toții că este unul destul de tumultuos și controversat. Ce-i drept, nimeni nu se mai așetapta să se așeze la casa lui după despărțirea de Delia Tudose, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. A avut aventuri cu numeroase femei, așa cum chiar el a dezvăluit, totul însă până când a întâlnit-o pe Andreea Maria. L-a făcut să vadă viață cu alți ochi și să vrea o familie alături de ea.

Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie: „Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre'Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie: „Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre'

Vali Bărbulescu a fost asaltat cu mesaje frumoase și urări de bine, asta după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Nu a oferit mai multe detalii despre iubirea pe care o trăiește alături de Maria Andreea, însă acum a spus lucrurilor pe nume. A povestit în fața tuturor ce l-a atras la ea, ce i-a plăcut încă din prima clipă, dar a făcut totodată și o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul lui.

Citește și: [FOTO] O noapte la castel cu DJ Vali Bărbulescu

Citește și: Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu:„Este foarte pasională!'/ DJ-ul a fost eliminat din FERMA de Silviu Ţolu, actualul iubit al vedetei

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie Dj-ul Vali Bărbulescu pe iubita lui, Maria Andreea:'De acum și pentru totodeauna…'

Citește și: Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV:„Primul brăduț din viața lui'

Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie

Vali Bărbulescu a vrut să nu își mai ascundă trecutul față de nimeni și să scape de această 'povară'. Zis și făcut! A povestit pe larg despre mariajul său eșuat și despre numeroase femei care i-au trecut prin pat, ajungând în final la Maria Andreea, cea pe care o vedea pentru tot restul vieții lângă el. Totuși, a început mesajul neașteptat din mediul online vorbind despre ce este dragoste, cum arată relațiile în ziua de azi, dar și cât de greu ajungi să ai o conexiune din toate punctele de vedere cu cineva.

Eu cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre. Trăim într-o perpetuă comparație cu tot ce ne înconjoară: vecini, prieteni, social media etc. Trăim într-o lume în care oamenii aleg să fie alături fizic de alți oameni exclusiv condiționat: de bani, de poziție socială, de felul în care arătăm, de oportunități. E din ce în ce mai rar ca două persoane să fie împreună pentru acel sentiment desuet numit „iubire”. În toată această goană după „relația perfectă” ne pierdem cele mai sincere valori și principii. Ajungem să mințim și să ne mințim cu ușurință. Ajungem să renegăm valorile primite de la familie. Ajungem atei și singuri într-o vrie fără sfârșit.', și-a început mesajul Vali Bărbulescu pe Internet.

Vali Bărbulescu: 'Am avut zeci de aventuri'

Vali Bărbulescu și-a început postarea cu viziunea lui asupra iubirii în ziua de azi. Continuarea însă i-a lăsat pe cei care-l urmăresc și îndrăgesc fără cuvinte. Dj-ul a vorbit despre fiecare femeie din viața lui care l-a marcat. Fără a da nume, a spus lucrurilor pe nume mai serios ca niciodată. De asemenea, a dezvăluit că trecutul său amoros este unul tumultuos din multe puncte de vedere.

'Eu? Am trăit până acum cel puțin 10 vieți și am gustat din orice sentiment cunoscut vreodată de om! Am iubit mulți ani o femeie care m-a mințit din prima zi până în ultima. Am iubit dar am abuzat emoțional o femeie care nu avea nicio vină pentru a-mi fi un panaceu pentru traume ce nu o priveau. Am fost căsătorit cu o femeie senzațională pe care nu am fost în stare să o merit la vârsta de 25 de ani și am avut zeci de aventuri cu femei ale căror nume nu le mai știu…', a continuat mesajul Vali Bărbulescu.

Ce spune despre povestea de dragoste dintre el și Maria Andreea

Vali Bărbulescu nu a putut să continue altfel mesaj decât cu o declarație de dragoste subtilă pentru logodnica lui. A mărturisit că l-a cucerit încă de când s-au întâlnit pentru prima dată, iar aici nu este vorba despre fizic. Celebrul Dj a fost cucerit de bunătatea și gândirea ei, astfel că de atunci nici că a mai lăsat-o să plece de lângă el, fiind femeia cu care se vede pentru tot restul vieții.

După toate acestea, a apărut în viața mea Maria, o femeie ce m-a copleșit din prima clipă cu bunătatea ei. Un suflet pur cu o empatie despre care nu știam că poate exista. Un om care mi-a oferit necondiționat iubire, încredere, înțelegere și suport în orice. Gestul meu de a o cere în căsătorie nu poate compensa acum ce ea mi-a oferit deja însă am la dispoziție restul vieții mele pentru asta… Te iubesc, Maria!', a spus în încheiere DJ-ul.

Vali Bărbulescu, planuri de viitor cu logodnica sa

Vali Bărbulescu a făcut zilele trecute pasul cel mare în relația cu Maria Andreea. Aflați la Monte Carlo, într-un peisaj de vis, cu ținute aproape identice, Dj-ul a îngenuncheat în fața iubitei sale. Fără a ezita, i-a pus marea întrebare, iar după marele răspuns pozitiv, i-a pus și inelul de logodnă pe deget. A demonstrat că are planuri mari de viitor împreună, aceasta fiind doar prima treaptă din traseul lor de acum înainte.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter