Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu: „Este foarte pasională!”/ DJ-ul a fost eliminat din FERMA de Silviu Ţolu, actualul iubit al vedetei

Publicat pe

În urmă cu mai bine de nouă ani, Vali Bărbulescu afirma că Lili Sandu este o femeie foarte pasională şi joi seară, la Ferma, a avut grijă să reamintească faptul că a avut o relaţie de un an cu prezentatoarea TV. DJ-ul a aruncat bomba înainte să părăsească Ferma, în urma duelului cu Silviu Țolo, actualul iubit al lui Lili.

Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu: „Este foarte pasională!'/ DJ-ul a fost eliminat din FERMA de Silviu Ţolu, actualul iubit al vedeteiVali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu: „Este foarte pasională!'/ DJ-ul a fost eliminat din FERMA de Silviu Ţolu, actualul iubit al vedetei

Confesiunea pe care lumea mondenă o trecuse demult uitării a fost făcută Otnielei, dar și milioanelor de fani ai emisiunii de la Pro TV,  chiar înainte de duelul cu Silviu Țolo, concurentul care l-a și eliminat, de altfel, din Ferma.

„Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a povestit Vali Bărbulescu, fără a mai oferi alte detalii.

DJ-ul a preferat să joace cartea discreției după ce a aruncat această informație în spațiul public și, întrebat de Otinela dacă actriţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii.

Momentan, Vali este într-o relație cu fotomodelul Delia Tudose, pe care a şi cerut-o de nevastă. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter