Mirela de la Insula Iubirii, mesaj emoţionant pentru mama ei. Cum arată cea care i-a dat viaţă

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoţionant mamei sale. Mulţi ştiau că locuiesc separat! Iată o imagine emoţionantă cu ele!

Mirela de la Insula Iubirii a povestit în exclusivitate pentru VIVA! că părinţii săi au divorţat cu ani în urmă. Cei doi nu s-au mai înţeles şi au luat-o pe drumuri separate.

Ea are o relaţie bună cu amândoi, însă în foarte multe poze apare alături de părintele ei. Acum a venit rândul mamei, căreia i-a spus cât de mult o iubeşte. Mai mult, este şi ziua ei de Sfântul Ion.

„M-ati intrebat de foarte multe ori de ea, si este adevarat ca am vorbit mai putin de ea, dar nu pentru ca nu o iubesc si o stimez nespus, ci pentru ca distanta dintre noi ingreuneaza putin intalnirile dintre noi.

Astazi e o zi speciala din viata ei si din viata mea, pentru ca e ziua mamei si as vrea sa ii urez un la multi ani plin de sanatate, de fericire si iubire, de atentie si daruire!

Draga mea mama, tu stii ca te iubesc nespus si ca distanta nu face decat sa ne faca intalnirile mai dulci. Te iubesc mult si apreciez exemplul tau in viata. La multi ani, mama❤”, a scris Mirela pe Facebook.

Mirela de la Insula Iubirii și viitorul soț și-au ales nașii

Mirela de la Insula Iubirii este îndrăgostită de cel care îi va deveni în curând soţ. Concurenta şi Florin trăiesc de o bună perioadă de vreme o frumoasă poveste de iubire care în curând va evolua, căci cei doi au decis să se prezinte cât mai curând în faţa ofiţerului stării civile.

Mirela şi Florin vor deveni soţ şi soţie, deja şi-au ales şi naşii. Cu ocazia acestor sărbători, părinţii spirituali i-au vizitat şi le-au adus primele daruri. Se pare că se înţeleg destul de bine, ca o adevărată familie.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter