Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu. Asemănarea dintre ele este frapantă!

Publicat pe

Nu puțini s-au întrebat cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu și dacă de la ea au moștenit frumusețea. Dovada că la mijloc este moștenirea genetică constă în cea mai recentă fotografie postată în social media, cu ocazia zilei sale de naștere – cele trei par a fi surori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă are două fiice atât de frumoase, nu e greu de ghicit cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu și, într-adevăr, Lucica Luciu este dovada vie că, cel puțin din punct de vedere fizic, așchia nu a sărit departe de trunchi.

Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu. Asemănarea dintre ele este frapantă!Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu. Asemănarea dintre ele este frapantă!

Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu și cine îi seamănă cel mai mult

În weekendul care tocmai a trecut, mama Nicoletei și a Iulianei a fost sărbătorită de familie, cu ocazia aniversării zilei de naștere, iar fiica ei cea mică a postat o fotografie, însoțită de un mesaj emoționant pentru cea care le-a dat viață, iar fanii au fost uimiți de asemănarea dintre cele trei, care par mai degrabă surori decât mamă și fiice.

La mulți ani, mama noastră frumoasă! Să fii sănătoasă! Te iubim foarte mult!', a scris Iuliana Luciu pe contul de Instagram.

Fanii s-au grăbit să îi facă urări și să o complimenteze pe cea care le-a dat viață faimoaselor surori. Cele două fiice seamănă foarte mult cu mama lor, mai ales de când Lucica Luciu a renunțat la culoarea de păr roșcată și și-a vopsit părul într-o nuanță mai închisă. Cele două au moștenit, după cum se vede de la mama lor atât ochii, cât și faimoasa gropiță din bărbie, care le dă un aer distinct, iar asemănarea dintre ele a devenit frapantă, odată cu trecerea timpului.

Citește și:Angela Rusu este însărcinată pentru a treia oară. Artista a dezvăluit sexul și numele bebelușului

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi. „Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie”

Citește și: Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Nicoleta și Iuliana au o relație foarte bună

În timp ce Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Czergo și au patru copii – vedeta a devenit mamă pentru prima oară în 2008, iar în 2011 a născut tripleți -, sora ei mai mică, Iuliana, încă nu și-a format o familie. Spre deosebire de Nicoleta, care s-a dedicat familiei, sora mai mică este implicată în proiecte de televiziune și s-a dedicat carierei.

Cu ceva ani în urmă, cele două surori au mărturisit cum se înțelegeau în copilărie, dar și ulterior, în viața matură, când au rămas extrem de apropiate.

„Eram geloasă pentru că Iuliana era prea frumoasă, avea genele foarte lungi, că toată lumea o iubea pe ea pentru că era mezina. A fost diferența mare între noi că ani și abia așteptăm să crescă, să devină adolescență. În același timp eram foarte mândră de ea și că se descurcă în orice situație. Ne înțelegem bine, ne iubim, ne ajutăm, ne sfătuim, avem o relație foarte bună’.

La rândul ei, Iuliana Luciu recunoaște că era cea mai răsfățată în copilărie:

Când eram mică, eu eram cea mai răsfățată fiind mezina și îmi plăcea că toată lumea să îmi spună că sunt Prazlea cel voinic. Nicoletei îi plăcea mereu să mă pună să dorm și urăm lucrul asta, cred că pentru orice copil somnul de după-amiază era un chin, toată copilăria m-a chinuit cu asta și cu zarzavatul din ciorbă. Și acum urăsc ciorbele din această cauza. Când am mai crescut și am început să ieșim împreună mă bucurăm din ce în ce mai mult că aveam o sora mai mare și mi-am dat seama că e un avantaj să ai o sora mai mare de la care am învățat multe”, mărturisea Iuliana cu niște ani în urmă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter