Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani: "Ar trebui să prețuim mai mult ce avem"

Publicat pe

Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, împlinesc 14 ani anul acesta! Realizatorul de la Radio ZU împărtășește des cu urmăritorii de pe rețelele de socializare imagini cu familia lui și este extrem de fericit acum că gemenele s-au întors la școală, după doi ani de pandemie. Iată cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gemenele lui Mihai Morar au venit pe lume prematur, în toamna lui 2008. Mara şi Cezara sunt, astăzi, domnișoare în toată firea, iar realizatorul Radio ZU este extrem de mândru de copilele lui. Recent, acesta a postat o fotografie cu fetițele lui și un mesaj prin care a semnalat momentele grele prin care copiii au trecut în ultimii doi ani de pandemie.

Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani: "Ar trebui să prețuim mai mult ce avem"Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani: "Ar trebui să prețuim mai mult ce avem"

Cum arată Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, la 14 ani

Mihai Morar a publicat o fotografie alături Mara și Cezara, îmbrăcate în uniformă, care au luat parte la un eveniment în cadrul școlii în care învață. Pentru că în ultimii doi ani au fost restricții impuse de pandemie, odată cu relaxarea acestora, au fost prezenți și părinții la eveniment.

„Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru întoarcerea lor în școli? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin că, după 2 ani în care le-au purtat mai conștiincios decât noi, li s-a dat voie să-și dea jos măștile? Nu vi se pare că ne-am bucurat prea puțin pentru ei și ne-am luat iar cu problemele noastre?

Cred că ar trebui să prețuim mai mult ceea ce avem. Au fost 2 ani mult mai grei pentru ei decât pentru noi. Și s-au plâns mai puțin decât noi„, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: „Nu vreau să devin Angelina Jolie'

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin: „Într-o cabană privată și foarte sigură…’

Citește și: Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești’

Mihai Morar este foarte mândru de gemenele lui, Mara și Cezara

Mihai Morar a atras tuturor părinților atenția că, dincolo de problemele întâmpinate de adulți în pandemie, copiii au suferit și mai mult.

Ceea ce au pierdut ei în 2 ani e nemăsurabil mai mult decât ceea ce am crezut noi că am pierdut. Totuși, școala online nu e școală. Și nici școala hibrid nu e școală', spune Mihai Morar.

„Mi-am dat seama azi, la primul eveniment mare al școlii după 2 ani – cu elevi, părinți și profesori – că doar școala în școală poate fi numită școală. Pentru că școala înseamnă împreună', a scris Mihai Morar pe Instagram. 

Cezara, fiica lui Mihai Morar, e scriitoare

Mihai Morar dezvăluia, acum ceva timp, că Cezara îi calcă deja pe urme. Mai exact, fetiţa a scris un eseu care a fost deja selectat şi publicat într-o carte, în antologia „Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie”. Desigur, subiectul ales e exact perioada dificilă prin care am trecut şi trecem cu toţii din cauza pandemiei de coronavirus.

„Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, Înapoi în viitor', a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată ţara pentru antologia Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie', apărută acum câteva zile la Editura Vremea.

Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria şi meritul ei. Cezara a scris aproape pe neştiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumuseţează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseţa lumea, prin scris, se înfrumuseţează pe sine„, scria Mihai Morar pe Instagram acum 2 ani.

Mihai și Gabriela Morar, 15 ani de căsnicie

Mihai și soția lui, Gabriela, au devenit din nou părinți pe 24 iulie 2019, când a venit pe lume mezina familiei, Roua. Cei doi au 15 ani de căsnicie solidă. 

Mihai vorbește mereu cu entuziasm despre mariajul lui și a mărturisit că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era pe vremea aceea colegă la radio, după numai două luni de relație.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter