Cum arăta Mircea de la Insula Iubirii acum cinci ani. Ispita nu mergea des în sala de fitness

Publicat pe

Mircea de la Insula Iubirii a trecut printr-o schimbare mare de look din 2013 până în prezent. Imaginile dovedesc că ispita a avut mereu grijă de felul în care arată. 

Mircea este una dintre ispitele care a făcut furori acum, la Insula Iubirii sezonul 4. Mereu vesel, mereu dispus să îşi acorde ajutorul, Mircea a petrecut foarte mult timp alături de Mirela, cea care i-a dezvăluit la ultima întâlnire că s-a îndrăgostit de el. Şarmul lui, calităţile fizice, toate acestea au făcut-o pe concurentă să pice în ispită şi să îl trădeze pe cel alături de care a plecat în Thailanda, Ionuţ Gojman.

Mircea nu arăta aşa acum cinci ani de zile. Ispita pare că nu mergea des în sala de fitness, nu avea o masă musculară aşa de dezvolată. Şi atunci cocheta cu moda, urca pe podiumuri şi prezenta diferite haine sau accesorii.

Era mai slab, dar nu mai puţin chipeş. Chipul lui nu a suferit mari transformări, poate doar după ce şi-a injectat acid în buze.

Cum arăta Mircea de la Insula Iubirii acum cinci ani. Ispita nu mergea des în sala de fitnessCum arăta Mircea de la Insula Iubirii acum cinci ani. Ispita nu mergea des în sala de fitness

Cu ce se ocupă Mircea de la Insula Iubirii

Mircea are 30 de ani şi a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulţi ani. Model, actor şi instructor sportiv, Mircea a fost până acum imaginea unor firme mari de haine şi de ceasuri. „E suficient să intru într-o încăpere şi mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidenţă. Îmi place să mă distrez şi sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie, spune Mircea.

Ce intervenţii estetice are Mircea de la Insula Iubirii

Ispita a reuşit să o cucerească pe Mirela la Insula Iubirii. Aceasta, la ultima întâlnire cu el, a recunoscut că s-a îndrăgostit. S-au sărutat pătimaş după ce timp de 20 de zile au fost destul de apropiaţi, însă nu atţt de mult încăt să formeze un cuplu.

Pe lângă faptul că Mircea are un trup bine sculptat, el este atent şi la trăsăturile chipului. 

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter