Motivul pentru care Răzvan Simion nu l-a cunoscut încă pe tatăl Lidiei Buble: ”Cumva îi este și teamă”

Publicat pe

De mai bine de trei ani, Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă sunt împreună de mult timp, Răzvan Simion nu l-a cunoscut pe tatăl Lidiei Buble, iar motivul l-a dezvăluit chiar artista la Interviurile VIVA!.

Lidia Buble are o familie numeroasă și foarte credincioasă. Nici până în ziua de azi, Răzvan Simion nu i-a cunoscut tatăl iubitei sale, iar motivul l-a explicat cântăreața. Se pare că tatăl Lidiei Buble are niște reguli stricte și nu vrea să cunoască iubiții fetelor lui decât atunci când aceștia sunt hotărâți să rămână cu ele toată viața și să le ceară în căsătorie. Până acum, prezentatorul TV nu a avut curajul să meargă la tatăl iubitei sale și să o ceară în căsătorie.

Lidia Buble și familia ei

Lidia Buble și familia ei

'Până nu a vrut să ceară mâna de la tati nu a vrut să-l vadă. Vreau să vă cunosc bărbații sau nevestele cu care o să rămâneți toată viața. Vreau să-l cunosc când este decis să te ceară în căsătorie. Viața noastră e atât de expusă, încât știu tot. Răzvan mi-a cunoscut 80% din familie. Vorbim la telefon, le spun despre, dar nu l-au cunoscut așa față-n față. Cumva îi este și teamă de tată. Tata e un om foarte puternic și e foarte hotărât. Răzvan respectă foarte mult treaba asta. I-am spus că trebuie să citești și Biblia înainte, pentru că tata e pastor. Sunt convinsă că o să se îndrăgească.', a declarat Lidia Buble la Interviurile VIVA!.

Citește și: Lidia Buble a ajuns în vizorul Iuliei Albu: 'E Delia wanna be'

Citește și: Lidia Buble își întreține familia. Artista nu vrea să le lipsească nimic

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter