Lidia Buble a ajuns în vizorul Iuliei Albu: ”E Delia wanna be”

Publicat pe

După ce mai toate vedetele din showbizul românesc au beneficiat de comentariile acide ale Iuliei Albu, a venit rândul Lidiei Buble. Domnița de Alba a făcut, într-un articol pe blogul personal, comentarii caustice la adresa artistei, acuzând-o că vrea să copieze lookul Deliei.

Iulia Albu nu se dezminte și continuă seria comentariilor pe alocuri caustice, pe alocuri amuzante, pe alocuri de-a dreptul răutăcioase, la adresa vedetelor din showbizul românesc. Iată că a venit vremea ca și Lidia Buble, una dintre cele mai pupulare artiste de la noi, să 'beneficieze' de criticile Domniței de Alba.

Iulia Albu o critică pe Lidia Buble

'Lidia Buble continuă seria aparițiilor «Delia wanna be». Ei, nu că ar fi pus Delia coadă la mătură, dar totuși nici nu putem să ne prefacem că nu vedem așa-zisele asemănări izbitoare. Firește că subtilitatea acestui look este vecină unei apoplexii, dar iarăși despre asta nu voi discuta acum, ci despre faptul că Lidia Buble are totuși un look echilibrat. Nu, imprimeul tip tartan NU are nicio legătură cu punk-ul decât într-un anumit context, el fiind prin excelență de inspirație scoțiană, astfel încât nu era absolut necesar sa văd acei bocanci în această compoziție. Dar nici nu mă deranjează. Ar fi totuși momentul că Lidia să înceapă să-și construiască o identitate stilistică proprie. Dacă poate', a comentat Iulia Albu pe blogul personal.

Iulia Albu o critică pe Lidia Buble

fotografia comentată de Iulia Albu

Lidia Buble nu a răspuns încă acestor critici, dar știm că este una dintre puținele celebrități de la noi care folosește cu mult umor autoironia atunci când este atacată. Tachinată în repetate rânduri pe seama nasului său, Lidia a răspuns întotdeauna făcând haz de necaz, așa cum a învățat cel mai probabil de la Răzvan Simion.

Iulia Albu și-a găsit nașul. Ce a zis de ea Oana Roman

După ce zilele trecute a făcut un comentariu acid la adresa Oanei Roman, Iulia Albu s-a ales cu un răspuns de toată frumusețea de la aceasta. 'Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi. (…) Îmi pare bine însă că mă urmărește pe Instagram. Eu pe dânsa nu!', a taxat-o Oana la rândul său pe Iulia.

Foto: Instagram

Citește și:

Silvia de la 'Bravo, ai stil!', alături de fostul iubit la TV. Ce relație au cei doi acum: 'E un vibe între noi'

Nicole Cherry are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-o

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter