La 21 de ani e faimos pe Instagram! Cum arată nepotul Reginei Elisabeta a II-a, unul dintre cei mai râvniți burlaci!

Publicat pe

Suverana Marii Britanii are 8 nepoți și tot atâția strănepoți, dar puțini știu cum arată nepotul de 21 de ani al Reginei Elisabeta a II-a, care a pus internetul pe jar. Iată cine este Arthur Chatto, tânărul cu mii de admiratoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a are o mulțime de nepoți și strănepoți de la cei 4 copii ai ei, dar și de la frații și surorile sale și poate tocmai de aceea până acum puțini au știut cum arată nepotul Reginei Elisabeta a II-a Arthur Chatto, care face furori pe internet.

În vârstă de doar 21 de ani, tânărul are mii de urmăritori și în special de admiratoare pe pagina sa de Instagram, unde își expune trupul atletic în zeci de instantanee.

Cum arată nepotul Reginei Elisabeta a II-a și câți fani are pe Instagram

În timp ce toată lumea este interesată cu predilecție de viața favoriților Reginei, Kate și William, dar și de Meghan și Harry, în pofida faptului că au părăsit familia regală britanică, puțini știu cum arată nepotul reginei Elisabeta a II-a care face furori pe internet. Asta poate și pentru că, de obicei, conturile de socializare ale membrilor familiei regale britanice nu sunt atât de spectaculoase ca al lui Arthur Chatto.

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani: „Când ajung prin piață, iau mai ieftin”/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii, primele imagini cu noua iubită. Cine este bruneta care i-a furat inima

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg: „Nu mănânc carne”

Citește și: Dana Budeanu, despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău: „Tu ai mai fost cu cocalari”

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Arthur – nepotul Prințesei Margaret, sora Elisabetei și, implicit, al Reginei – are 21 de ani și este al 26-lea în linie succesorală la tronul Marii Britanii. Poate și pentru că nu face parte din „elita” de la Palatul Buckingham și mișcările sale nu sunt studiate și comentate la fiecare pas, Arthur duce o viață normală. Are un cont de Instagram extrem de urmărit, fotografiile sale înregistrând și câte 50.000 de like-uri, iar clipurile de la sala de forță și imaginile din sălbăticie (pentru că este amator de yachting, schi și sporturi extreme) se bucură de mare succes.

Arthur Chatto deține două recorduri mondiale

Arthur Chatto este student la Universitatea din Edinburgh și viitor licențiat în geografie și lucrează ca antrenor personal la sala de fitness BoundFitness din Scoția, lucru lesne de observat din fotografii. Nu în ultimul rând, el este considerat unul dintre cei mai doriți burlaci de rang regal din lume.

Mai mult Arthur deține și două recorduri mondiale! Este vorba despre cel pentru Cea mai tânără persoană și Cea mai tânără echipă care a vâslit în jurul Marii Britanii. Evident, aceste reușite personale i-au adus tânărului nepot al Reginei și câteva contracte de publicitate, Arthur fiind ambasador al brandurilor Elliot Brown Watches și Jöttnar.

Puteți vedea cum arată nepotul Reginei Elisabeta a II-a în galeria foto din interiorul articolului!

Foto: Hepta, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter