Cum arată prima soţie a lui Mădălin Ionescu. Mihaela are doi copii cu fostul prezentator TV

Publicat pe

Prima soţie a lui Mădălin Ionescu apare încă la evenimente mondene, după despărţirea de fostul prezentator TV. Mihaela şi-a păstrat look-ul pe care îl afişa acum ani de zile!

Mădălin Ionescu apare foarte des acum în lumina reflectoarelor, la diverse evenimente mondene. Puţini ştiu că până în martie 2011, fostul prezentator TV a fost căsătorit cu Mihaela. Cei doi au avut parte de un mariaj fericit, doi copii minunaţi, dar au decis să o ia pe drumuri separate.

După 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor au ajuns în grija tatălui. Vedeta Kanal D și-a refăcut apoi viața alături de Cristina Șișcanu.

După despărțirea de prezentatorul TV, bruneta a preferat să stea departe de viața publică. La un moment dat, aceasta a decis să facă PR pentru un club sau magazine mici de haine. În anul 2016, Mihaela şi-a făcut apariţia la un eveniment monden.

Îmbrăcată foarte sexy, într-o ținută neagră, care îi punea în evidență picioarele și decolteul, aceasta a fost remarcată în public de către magicianul Verdini, care a invitat-o pe scenă, pentru a-i fi complice la un moment artistic, scria Libertatea. 

Cum arată prima soţie a lui Mădălin Ionescu. Mihaela are doi copii cu fostul prezentator TVCum arată prima soţie a lui Mădălin Ionescu. Mihaela are doi copii cu fostul prezentator TV

La 42 de ani, Mihaela şi-a văzut de viaţa sa, a continuat să muncească. Anul trecut, în 2017, fosta soție a lui Mădălin Ionescu a fost surprinsă în compania unui bărbat, îmbrăcată într-o fustă mini care i-a pus picioarele lucrate în valoare. Mihaela și domnul misterios au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre Teatrul Metropolis din Capitală. Relația dintre cei doi pare a fi una de apropiere, întrucât fotoreporterii Click! au văzut-o pe Mihaela pălmuindu-l în joacă pe bărbat, scrie Click. 

Drama prin care trece fiul lui Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu are trei copii de care este foarte mândru. Ștefania, Filip și micuța Petra îi fac viața mult mai frumoasă fostului prezentator TV. Situația este mai specială cu băiatul lui Mădălin Ionescu pentru acesta are probleme de sănătate.

Fostul prezentator TV a vorbit despre viața de familie, dar și despre cum și-a crescut copiii. Mădălin Ionescu își aduce aminte că Ștefania se trezea de 6-7 ori pe noapte, iar el era cel care se ocupa de ea, chiar dacă venea foarte târziu de la serviciu.

Foto: Facebook, Libertatea, BLITZ 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter