Smiley și Gina Pistol, dați de gol de Cătălin Scărlătescu. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: ”În sfârșit cred că...”

Publicat pe

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Gina Pistol are o relație cu Smiley, chiar dacă cei doi evită să vorbească despre asta. Cătălin Scărlătescu are o legătură mai specială cu colega sa de platou, iar cei doi își petrec foarte mult timp împreună la filmări.

Pe Chef Scărlătescu l-am întâlnit la un eveniment monden, unde a venit să fie alături de prietenul său Cătălin Botezatu. Se speculase la un moment dat în presă, cum că între Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenie, ba mai mult se făceau glume pe baza unei posibile nunți între cei doi. Prea târziu… pentru că Smiley i-a 'furat-o' pe Gina Pistol lui Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite ne-a dat câteva detalii despre relația colegei sale cu celebrul artist de la noi.

Potrivit spuselor lui Chef Scărlătescu, Gina Pistol este foarte fericită alături de Smiley. Mai mult, cântărețul și chef-ul s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

'Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc. Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo.', a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Cătălin Scărlătescu îi duce dorul Ginei Pistol

Prezentatoarea TV de la Chefi la cuțite este acum plecată de mai bine de o lună în India, acolo unde se filmează cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Gina Pistol se va întoarce în scurt timp acasă, iar colegul ei de platou deja îi duce dorul. Deși înainte de a pleca din România, Gina Pistol a filmat timp de două luni pentru Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu îi duce dorul colegei sale, mai ales că aceștia au o relație foarte bună și se înțeleg foarte bine, motiv pentru care la un moment dat s-a speculat că juratul este îndrăgostit de Gina Pistol.

'Gina… îmi e dor de ea. Gina face parte din gașca aia foarte restrânsă de prieteni care te binedispun tot timpul. Ea nu se supără, nu e răutăcioasă, tot timpul e fun. Acum dacă e plecată vreo lună jumătate, două luni e greu… Ne-am obișnuit cu ea. Înainte să plece la Asia Express am filmat vreo două luni.', a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Gina Pistol pleacă pentru două luni la filmările emisiunii 'Asia Express'. Dorul de Smiley va fi mare

Citește și: Gina Pistol a recunoscut că are o relaţie: 'Omul de lângă mine este mulțumit de ce are acum lângă el'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter