Gina Pistol pleacă pentru două luni la filmările emisiunii ”Asia Express”. Dorul de Smiley va fi mare

Publicat pe

Și în acest an, Gina Pistol este prezentatoarea emisiunii 'Asia Express', de data aceasta nu va mai fi singură, ci alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Gina Pistol pleacă pentru două luni la filmările emisiunii, iar dorul de casă și de persoana iubită sigur va fi mare.

Gina Pistol este o femeie extrem de muncitoare, iar pentru cariera ei face destul de multe sacrificii. Prezentatoarea TV pleacă mâine, 20 octombrie, în India și Sri Lanka, acolo unde se va filma cel de-al doilea sezon al emisiunii 'Asia Express'. Gina Pistol cu siguranță îi va duce dorul iubitul ei, Smiley. Deși cei doi preferă să stea departe de camerele de filmat, Gina Pistol și Smiley au o relație care durează de mai bine de un an.

Timp de două luni, cântărețul și prezentatoarea TV de la Antena 1 vor sta separați și vor vorbi doar la telefon și cel mai probabil se vor vedea pe Facetime. Cei doi nu au recunoscut niciodată că sunt împreună, însă niciodată nu au infirmat zvonurile apărute.

Cu siguranță atunci când Gina Pistol se va întoarce de la filmări va pleca în vacanță alături de Smiley, așa cum s-a întâmplat și anul trecut. După terminarea filmărilor primului sezon 'Asia Express', Gina Pistol și Smiley au plecat în Thailanda. Prezentatoarea TV se va întoarce în România chiar cu câteva zile înainte de Crăciun.

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol a fost invitată la 'Interviurile VIVA!' și a mărturisit că primul lucru pe care l-a făcut atunci când a venit acasă a fost să strângă în brațe persoana iubită.

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley

Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii ‘Poftiți la Nea Mărin’. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul. 'Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine', a spus Coana Mița.

Gina Pistol nu a ezitat să răspundă întrebărilor care au fost destul de directe.  'Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot', a spus Gina Pistol.

Citește și: Gestul extraordinar pe care Gina Pistol l-a făcut de ziua lui Smiley: 'La mulți ani!'

Citește și: Motivul pentru care Smiley nu o duce în vacanță pe Gina Pistol: 'Ai iubit și nu te duce nicăieri'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter