Cum arată Roxana Ionescu în ultimul trimestru de sarcină. Mai are puțin și naște primul copil

Publicat pe

Roxana Ionescu este o viitoare mămică fericită. Vedeta s-a pozat cu burtica la vedere chiar în ultimul trimestru de sarcină. Mai are foarte puțin până va aduce primul ei copil pe lume! 

Fericită, zâmbitoare și energică, Roxana Ionescu a postat în mediul online o imagine cu ea și logodnicul. Ce surprinde este burtica ei care a crescut foarte mult, rochia mulată îi scoate în evidență formele.

Bebelușul crește, iar mămica abia așteaptă marele moment. Ea și Tinu Vidaicu au făcut o poză memorabilă împreună, se vede din priviri cât se iubesc!

„Această iubire e a noastră”, a scris vedeta în mediul online.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au anunțat în aprilie că anul acesta vor deveni părinți.

Cum arată Roxana Ionescu în ultimul trimestru de sarcină. Mai are puțin și naște primul copilCum arată Roxana Ionescu în ultimul trimestru de sarcină. Mai are puțin și naște primul copil

Roxana Ionescu se mândrește cu inelul de logodnă. Viitoarea mămică a spus DA

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu, la sfârşitul lunii aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți. Vedeta urmează să nască în luna octombrie și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă, nunta va avea loc cel mai probabil anul viitor, scrie Libertatea.

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta', a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars.

Ea a postat acum o imagine cu inelul:  „Nu există iubire care să se simtă ca a ta, în lumea asta. Și aș spune da din nou și din nou’a scris vedeta pe Instagram.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter