Cum arăta Ruby de la "Asia Express" înainte de operaţiile estetice? Cântăreaţa avea trăsături diferite

Publicat pe

Ruby este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de la noi. De-a lungul timpului, ea a apelat la ajutorul medicului estetician. A recunoscut chiar că şi-a operat nasul. Acum, ea participă la Asia Express, alături de iubitul ei. 

Cântăreața a explicat că s-a operat la nas pentru că era extrem de complexată de forma acestuia. după intervenții, a căpătat mult mai multă încredere în ea.

„Sunt de acord cu operațiile estetice. Noi, femeile, dintotdeauna ne-am dorit să fim frumoase, iar acum tehnologia, medicii, chirurgii ne permit să facem asta. Desigur, nu sunt de acord cu exagerările, dar sunt mici retușuri care îți pot schimba părerea despre tine, îți pot da mai multă încredere. Eu am operația la nas pe care am făcut-o de două ori. M-am schimbat cu totul. Am fost cu totul și cu totul altă persoană. Am căpătat încredere în mine, fiind complexată de faptul că nasul meu era strâmb', a declarat artista.

Cum arăta Ruby de la "Asia Express" înainte de operaţiile estetice? Cântăreaţa avea trăsături diferiteCum arăta Ruby de la "Asia Express" înainte de operaţiile estetice? Cântăreaţa avea trăsături diferite

Cine este iubitul lui Ruby? Cântăreaţa şi Adrian s-au cunoscut acum şase ani

Adrian Robert este cel care i-a cucerit inima lui Ruby în urmă cu şase ani de zile. Pe atunci, cântăreaţa filma videoclipul piesei Stinge lumina’, alături de un tânăr dansator cu care a încercat câteva mişcări îndrăzneţe. Da, este vorba chiar despre Adrian!

După filmările acelui clip care a strâns milioane de vizualizări, cei doi s-au apropiat şi au devenit iubiţi. Iată că de ani de zile sunt împreună, se împacă foarte bine. Acum au decis să apară împreună şi în lumina reflectoarelor. Tânărul practică multe sporturi, iar de curând a participat şi la Ninja Warrior’, de la Pro TV, încercând să-şi depăşească limitele.

Amândoi au pornit acum în aventura Asia Express. În primul interviu acordat împreună, ca şi cuplu, cei doi au anunţat că speră să facă faţă competiţiei: „Cam greu, dar o să ne descurcăm. Eu sunt sigură, mi-a spus de săpămâna trecută să mănânc eu (n.r. dacă este cazul să mănânce diferite mâncăruri mai ciudate). Dar nu o să mă las, să mănânce şi el, că altfel îşi bate joc de toată experienţa. Am văzut că anumite conflicte există, când e vorba de un cuplu îţi permiţi mai mult, îţi dai drumul la gură, dar nu va fi cazul', a spus Ruby la Antena Stars.

Foto: Facebook, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter