Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot: "L-am înmormântat pe tata marți, joi mi-a murit mama"

Publicat pe

În ultimii ani, aparițiile televizate ale lui Ovidiu Cuncea au fost din ce în ce mai puține. Actorul care odată făcea furori cu momentele sale umoristice la show-ul 'Vreau să fiu mare vedetă', a renunțat la celebritate și a devenit preot. Ovidiu Cuncea a fost invitatul Cristinei Șicanu la emisiunea ei de la Metropola TV, unde a dezvăluit cum părinții săi au murit la câteva zile unul după celălalt, ca la scurt timp și fosta sa soție să se stingă din viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot. Ovidiu Cuncea, 55 de ani, a fost unul dintre cei mai de succes prezentatori de la TV, în urmă cu mai mulți ani, atunci când era gazda show-ului de divertisment „Vreau să fiu mare vedetă”. Ovidiu Cuncea a luat pe toți prin surprindere când a decis să lase în urmă cariera de actor și om de televiziune și să aleagă calea preoției. Acesta a divorțat și de fosta soție, care i-a dăruit un fiu și o fiică. Recent, Ovidiu Cuncea a vorbit la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV despre drama care a precedat decizia sa de deveni preot, moartea părinților săi la doar câteva zile distanță unul de celălalt, moment urmat ulterior și de moartea soției.

Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot: "L-am înmormântat pe tata marți, joi mi-a murit mama"Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot: "L-am înmormântat pe tata marți, joi mi-a murit mama"

Cum arată și cu ce se ocupă actorul Ovidiu Cuncea, la patru ani după ce a devenit preot

Actorul Ovidiu Cuncea, care în urmă cu patru ani a decis să devină preot, a relatat la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, care a fost cel mai dureros moment al vieții sale. Ovidiu Cuncea a spus cum înainte de a lua decizia de urma calea preoției, ambii săi părinți au murit la doar câteva zile unul față de celălalt. Ovidiu Cuncea a spus că acea perioadă a fost cea mai dificilă.

Citește și: Ovidiu Cuncea are o nouă iubită, dar nu vrea să mai audă de căsătorie: „M-am gândit să mă călugăresc”

Citește și: Cum arată fiica lui Ovidiu Cuncea.Are 22 de ani și este actriță

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: ‘Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu’. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc’ / EXCLUSIV

„Eram la ziua lui tata, știam că are un cancer la prostată, nu era ceva foarte grav, dar avea și niște probleme la inimă. L-am văzut la 17 august eu am plecat la Fălticeni, aveam o filmare, pe 26 august a plecat dintre noi. Pe mama când am văzut-o apoi, mi-a zis „l-am iubit”. Plecaseră amândoi spre spital la o colegă de-a mea, era șefă de secție acolo. L-am înmormântat pe tata marți, joi mi-a murit mama, am înmormântat-o sâmbătă. Perioada aia a fost cea mai grea din viața mea și a apoi imediat a fost și plecarea fostei mele soții, care au fost trei înmormântări una după alta. Să-ți înmormântezi părinții la o perioadă atât de scurtă, mergeam pe străzi și simțeam că nu am aer. Este o pierdere atât de puternică.” a măsrturisit cu emoție în glas Ovidiu Cuncea.

Ce salariu avea Ovidiu Cuncea, când era prezentator TV

Ovidiu Cuncea a spus și ce salariu avea, pe vremea când era prezentator, la emisiune „Vreau să fiu mare vedetă”. Actorul a declarat că era plătit foarte bine la vremea aceea, deoarece show-ul făcea un rating foarte bun.

Am câștigat cei mai mulți bani la „Vreau să fiu mare vedetă”. Ajunsesem să câștig destul de mult, bine spre foarte bine„, a spus Ovidiu Cuncea

Cristina Șișcanu: 5.000 de euro?

Ovidiu Cuncea: Dublu.

Cristina Șișcanu: 10.000 de euro?

Câștigam bine, mai ales pe vreme aia. M-a întrebat Simona Pătruleasa și am apucat să-i spun, și ea zice „Cât?”, „mamă, Ovidiu, nu mai ai noțiunea banilor”. Ea avea un salariu de 2.000 de euro, prezenta știrile, avea un salariu normal 1.500 de euro. Nu era vorba de valoare, era vorba că avea audiență foare mare. Era și norocul meu. Apoi mi-au dat bani în funcție de audiență. Norocul meu a fost că s-a făcut audiență. Dacă nu sărea de 16 puncte de rating, nu-mi mai dădeau banii, îmi scădeau nu știu cât. Am plătit casa, o casă mare, un apartament cu patru camere.” a mai adăugat Ovidiu Cuncea la Metropola TV.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă