Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: ”Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu”. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Publicat pe

Florin Piersic a făcut dezvăluiri amuzante despre prietenia lui cu Mircea Diaconu. Marele actor a vorbit aproape o oră la Brașov, la Festivalul de Film Cinemaiubit. La 87 de ani, maestrul este mai în vervă ca oricând. Acesta a glumit și a povestit în fața spectatorilor brașoveni care au venit la Cinema Astra să vizioneze filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe. Vedeta a glumit și și-a prezentat colegii cu mult umor, așa cum îi șade bine. De asemenea, Florin Piersic a spus și de ce nu vrea să-și lase barbă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic a vorbit aproape o oră la un festival de film din Brașov, la care a luat parte, alături de alți colegi precum Tora Vasilescu, Mircea Diaconu, Valentin Teodosiu sau Vlad Rădescu. Actorul a povestit și a glumit cu admiratorii săi înainte de a se difuza filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe. Află de ce nu își lasă barbă îndrăgitul nostru actor și ce a dezvăluit despre viața lui.

Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: 'Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu'. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIVFlorin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: 'Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu'. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic împlinește 87 de ani. Actorul își sărbătorește ziua pe scenă, alături de Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta. Legătura noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, confesiune emoționantă despre mama sa: „Cu lacrimi în ochi, mi-a spus…”

Citește și: Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira și cum a fost la nunta lor: „Am trăit și momente emoționante, pentru că tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă' / EXCLUSIV

Florin Piersic, plin de umor, pe scenă, la Brașov

Florin Piersic a fost prezent săptămâna trecută la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov organizat de Cinemaraton în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov. Marele actor este mai în vervă ca niciodată. A vorbit timp de 45 de minute înainte să se difuzeze filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe. Marele actor și-a prezentat colegii în stilul lui caracteristic și s-a ținut de glume pe tot parcursul discursului său. Pe Mircea Diaconu l-a prezentat ca fiind un 'ciufut' atunci când l-a cunoscut. Chiar dacă are 87 de ani, Piersic și-a păstrat șarmul.
„Slăbuț, slăbuțe aplauze. Nu trebuie să mă aflu în treabă. Într-o jumătate de oră, o oră mă încălzesc. Adevărul e că termin greu și încep ușor. Sunt emoționat pentru faptul că mă aflu aici datorită acestor oameni minunați, pot să spun… Îmi place cuvântul acesta pentru că eu sunt îndrăgostit de basme, de povești. Și în cartea pe care am scris-o, care se cheamă 'Viața este o poveste'… sunt povești.

Deci, toate sunt basme cu povești. De altfel, primul film în care Gopo, Ion Popescu Gopo m-a distribuit se chema 'De dragul prințesei' sau 'O poveste ca în basme'. O să dureze. Doamna Cernat a vorbit extraordinar de scurt. Cum de nu ați mai lungit-o, să îmi mai vină și mie ideile? Mulțumesc maestre. Vă rog să vă ridicați în picioare să vadă lumea ce filme ați făcut și ce om sunteți', a spus Florin Piersic la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov.

Florin Piersic, dezvăluiri despre prietenia cu Mircea Diaconu

Florin Piersic a continuat să glumească și după ce l-a prezentat pe actorul Vlad Rădescu, interpretul lui Ciprian Porumbescu din film, marele actor a spus că el nu își va lăsa barbă niciodată și a explicat de ce. Piersic susține că el nu își lasă barbă, să nu se vadă cât este de bătrân.

'DJ. Aveți o privire de criminal. Uitați-vă la mine și râdeți, domnule. Eu glumesc. În general glumesc. Vreau să spun că avem aici un interpret excepțional, un actor pe care eu îl iubesc, Vlad Rădescu. Și care îl joacă pe Ciprian Porumbescu. Dar arată bine. Pe ăștia care își lasă barbă și mustață îi invidiez. Eu nu îmi las barbă ca să nu se vadă cât sunt de bătrân. Mie îmi crește barba mai albă decât a ta', a mai spus Florin Piersic, după ce și-a prezentat colegul.

Florin Piersic a jucat în pelicula 'Cuibul Salamandrelor' alături de Mircea Diaconu, care se afla în sală, pentru că a vrut să vadă Harap Alb. Ce a spus marele actor despre el.

'Mai avem un actor minunat aici, cu care am fost și partener pe care îl iubesc cu toate că era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu, dar era preocupat de ceea ce filma. Am jucat împreună într-un film împreună al lui Mircea Drăgan care se numea 'Cuibul Salamandrelor'. Ăsta e excepționalul actor și prieten, Mircea Diaconu. Eu te-am întrebat: 'De ce vii?' Și ai spus că: 'Vreau să văd Harap Alb'. Înseamnă că ai răbdare dacă mai vrei să vezi și filmul după ce că mă vezi pe mine. Eu te pup și te îmbrățișez cu toată dragostea', a spus Florin Piersic.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă