Antonia și Elena Chiriac s-au bătut într-un club de fițe din Capitală, în filmul "Haită de acțiune": "Am o cicatrice pe care o voi purta toată viață"

Publicat pe

Antonia și Elena Chiriac au fost protagonistile unei scene de violență, în filmul Haită de acțiune. Artista și fosta concurentă de la Survivor România s-au luat la bătaie într-un club de fițe din București, iar în urma acestei scene, Elena Chiriac s-a ales cu o cicatrice la mână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia și Elena Chirac s-au bătut într-un club de fițe din Capitală. Cele două fac parte din distribuția filmului „Haită de acțiune', care a avut avanpremiera luni seara. Iubita lui Alex Velea și fosta concurentă de la Survivor România au avut scene de violență în clubul Nuba din București.

Antonia și Elena Chiriac s-au bătut într-un club de fițe din Capitală, în filmul "Haită de acțiune": "Am o cicatrice pe care o voi purta toată viață"Antonia și Elena Chiriac s-au bătut într-un club de fițe din Capitală, în filmul "Haită de acțiune": "Am o cicatrice pe care o voi purta toată viață"

Antonia și Elena Chiriac joacă în filmul „Haita de acțiune', unde sunt antagoniste. Antonia joacă rolul unei polițiste, în timp ce Elena Chiriac, joacă rolul unei luptătoare de taekwondo, care face parte dintr-un grup infracțional pe urmele căreia se află polițiștii.

Citește și: Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: „Am învățat din nou să merg…”

Citește și:Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe”

Citește și:Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: „Cea mai durabilă relație din viața ta…”

Antonia și Elena Chiriac, scene de violență în filmul „Haită de acțiune'

Antonia și Elena Chiriac joacă în filmul Haită de acțiune, unde sunt rivale. Cele două sunt protagonistele unor scene de violență, într-un club de fițe din București. Totul s-a întâmplat într-u cadru organizat, sub atenția experților.

Antonia joacă rolul polițistei Oli, iar Elena Chiriac este o luptătoare de taekwondo care face parte dintr-un grup infracțional. Astfel, cele două se bat în clubul Nuba din Capitală. Secvențele violente i-a lăsat ELenei Chiriac o cicatrice seriosă. Filmul a avut avanpremiera luni seara, iar cei care vor urmări pelicula vor avea parte de momente excepționale.

Elena Chiriac:”Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”

Deși momentele de luptă dintre Elena Chiriac și Antonia nu au fost reale, fosta concurentă de la Survivor România s-a accidentat serios la mână. În timpul altercației cu polițista Oli, Elena Chiriac și-a rănit mâna și abia a mai putut să filmeze.

„Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața. Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața', a declarat Elena Chiriac pentru Fanatik.

Alex Delea, despre bătaia din film dintre Antonia și Elena Chiriac

Alex Delea a fost martor la scenele violente dintre Antonia și Elena Chiriac, în filmul Haită de acțiune și chiar a crezut că rana de la mâna Elenei Chiriac face parte din scenă. Câștigătorul Survivor România 2022 chiar a lovit-o peste mână pe Elena Chirac, crezând că este doar se preface.

„Elena Chiriac s-a lovit la mână în bătaia cu Antonia și eu credeam că face parte din film, din coregrafie. Și m-am dus la ea… S-a întâmplat în bătaia de la Nuba, pe care o s-o vedeți în film… M-am dus la ea și i-am dat peste mână crezând că ea nu s-a lovit.Ea, de fapt, chiar s-a lovit la mână și eu credeam că glumește și am lovit-o și mai tare. Am zis: Aoleo, nu mi-am dat seama. A fost foarte funny momentul, mă rog, pentru ea nu a fost funny deloc',  a declarat câștigătorul Survivor România 2022.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă