Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: "Am învățat din nou să merg..."

Publicat pe

Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi din Ajunul Crăciunului. Actrița se confrunta de ani uni cu o problemă la genunchiul drept. Rotula i-a sărit de patru ori, iar medicii i-au spus că este necesar să se opereze. Anca Dinicu a făcut intervenția chirurgicală în Ajunul Crăciunului, iar acum a dezvăluit cum se simte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Dinicu a trecut prin momente dificile, după ce medicii i-au spus că trebuie să se opereze la genunchi. Actrița avea mari probleme la genunchiul drept, iar ani de zile a încercat să rezolve situația fără a apela la intervenție chirurgicală. Anul trecut, în Ajunul Crăciunului, Anca Dinicu s-a operat.

Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: "Am învățat din nou să merg..."Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului: "Am învățat din nou să merg..."

Luni seara, Anca Dinicu a atras toate privirile la avanpremiera filmului Haita de acțiune'. Actrița a ales un outfit senzațional, iar cu această ocazie a dezvăluit cum se simte după operația suferită la genunchi, în urmă cu aproape patru luni.

Citește și: Anca Dinicu se operează. Ce probleme de sănătate are actrița: 'Trecem și peste asta'

Citește și:Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie. De ce a refuzat: „S-a făcut că îi este rău, că…'

Citește și:Ce trucuri de frumusețe are Ioana Dichiseanu. Nu-și mai vopsește părul de 3 ani și folosește șampon pentru cai: „Am văzut-o și pe mama de mică cum se îngrijește' / EXCLUSIV

Citește și:Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL: „Timpurile se schimbă”

Cum se simte Anca Dinicu după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului

Anca Dinicu, în vârstă de 32 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Seara trecută, vedeta a fost prezentă la avanpremiera filmului Haita de acțiune', în care a jucat alături de numeroși actori celebri. Prezența ei a fost una excentrică, având un outfit surprinzător. Cu această ocazie, Anca Dinicu a mărturisit cum se simte după operația suferită la genunchi în Ajunul Crăciunului. Vedeta avea probleme serioase la genunchiul drept, iar medicii i-au spus să se opereze. În prezent, actrița face recuperare și speră să aibă cât mai repede libertatea de mișcare pe care o avea înainte de operație.

„Da, sunt în proces de recuperare, încă mă duc în fiecare zi la fizioterapie, dar sunt mult mai bine. Practic am învățat din nou să merg, nu pot să alerg, dar în cam patru luni așa o să-i dau viteză. Fix în Ajunul Crăciunului m-am operat. Nu am voie pe tocuri, încă nu pot să urc scări normal. Urc un picior, încă unul, dar na, la sfârșitul lunii o să pot să urc și scări normal. E normal ce mi se întâmplă acum, eu sunt conștiincioasă și îmi văd de terapie. O să mă fac bine cât de repede pot!”, a spus Anca Dinicu pentru impact.ro.

Anca Dinicu:”Am avut ruptură de ligamente laterale”

Anca Dinicu a avut probleme cu genunchiul drept vreme de câțiva ani. Vedeta a avut rotula spartă de mai multe ori, iar într-un final, medicii i-au spus să se opereze. Actrița a dezvăluit că problema de sănătate la genunchi este genetică, având în vedere că nu a făcut niciun sport de performanță.

Nu știu, cred că este o chestie genetică, că altfel nu pot să-mi explic, adică nu am făcut vreun sport de contact, de performanță, nu am făcut fotbal sau mai știu eu ce. Așa m-a făcut pe mine mămica: un pic defectă! Am avut ruptură de ligamente laterale.„, a mai spus actrita pentru sursta citata.

Anca Dinicu și-a reluat spectacolele la teatru

După intervenția chirurgicală suferită în Ajunul Crăciunului, Anca Dinicu s-a întors la teatru, unde și-a reluat pasiunea. Vedeta lucrează cu grijă, iar telespectatorilor le-a transmis că o pot urmări în piesa de teatru Cerere în căsătorie', la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea. În ceea ce privește viața amoroasă, Anca Dinicu a dezvăluit că este singură din nou.

„Am început încet încet să muncesc acum. O să mă vedeți la Teatrul de Comedie în piesa Desculț în parc', la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea am la finalul lunii spectacolul Cerere în căsătorie' și cam atât momentan. Nu pot să zic mai multe, dar mai am așa niște proiecțele pe viitor”, a mai adaugat Anca Dinicu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă