Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: "Cea mai durabilă relație din viața ta..."

Publicat pe

Cătălin Cazacu a avut un interviu cu Andreea Ibacka, în cadrul căruia prezentatoare tv l-a ironizat. Sportivul a vorbit despre pasiunea sa pentru motociclism, dar și despre faptul că întotdeauna și-a dorit ca o persoană dragă să îl aștepte la margine la fiecare competiție. Andreea Ibacka a făcut o glumă cu Cătălin Cazacu! Iată cum a reacționat fostul iubit al Ramonei Olaru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Cazacu este apreciat de multă lume, iar de ani de zile este pasionat de motociclism. Prezentatorul tv este campion la motociclism, iar în tot acest timp l-a avut alături de el managerul său. Fostul iubit al Ramonei Olaru a vorbit într-un interviu cu Andreea Ibacka despre pasiunea sa, dar și despre cât de mult are nevoie de o persoană dragă lângă el.

Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: "Cea mai durabilă relație din viața ta..."Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: "Cea mai durabilă relație din viața ta..."

Cazacu a recunoscut că de multe ori și-a dorit să fie așteptat de cineva drag la marginea competiției sportivă, Cu toate că managerul său este alături de el întotdeauna. Odată cu această dezvăluire, Andreea Ibacka a intervenit și a făcut o glumă.

Citește și: În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu, după despărțire: „O iubește foarte mult'

Citește și:Cătălin Cazacu, reacție acidă după ce Ramona Olaru a postat un mesaj controversat la Instagram: „Maturitatea este atunci când încetezi să…”

Citește și:Cristina Bălan și soțul ei au probleme financiare și se descurcă greu cu trei copii: „Lucrurile nu sunt tocmai roz…”

Citește și:Silviu Purcărete s-a retras, cu scandal, de la premiile UNITER: „Mamiferele bătrîne sînt îndepărtate şi sacrificate…”

Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu

Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ramona Olaru, după mai bine de un an de relație. Prezentatorul tv este iubit de multă lume, iar dincolo de cariera în televiziune, Cătălin Cazacu este pasionat de motociclete. Acesta practică motociclismul de performanță de peste 20 de ani. În cadrul unui interviu cu Andreea Ibacka, Cazacu a recunoscut că își dorește ca o persoană dragă să îl aștepte atunci când termină competiția sportivă, în afară de managerul. „De foarte multe ori simțeam nevoia, acum, ca adult, să văd pe margine prezența cuiva drag. Adică, trecând peste faptul că am 20 și ceva de ani împreună cu managerul meu, cu care mergem la curse de atâția ani și pe care îl simt apropiat.„, a spus Catalin Cazacu.

Andreea Ibacka a intervenit și a făcut o glumă referitoare la relația pe care Cătălin Cazacu o are cu managerul său. „Cea mai durabilă relație, practic, din viața ta! (n.r.râde) Dacă îmi permiți, am zis că nu o să te iau la mișto, dar uneori uite, îmi ies răutățile din gură.„, a spus ironic Andreea Ibacka.

Cum a reacționat Cătălin Cazacu la ironia Andreei Ibacka

Campionul la motociclism i-a spus Andreei Ibacka că nu îl deranjează ironia făcută la adresa lui. Cătălin Cazacu a continuat discuția și a dezvăluit că atunci când o persoană dragă este lângă el și îl susține, devine mai puternic.

„poți. Ascultă-mă. Și lucrăm cu materialul clientului, aia e! Deci ai de unde, nu e stres! Înseamnă foarte mult în sporturi de genul asta să știi că e acolo cineva care, dacă cumva pățești ceva, te ajută, te mângâie.Toate chestiile astea, adunate, îți dau putere.”, a fost reacția lui Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ramona Olaru

După mai bine de un an de relație, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Cei doi au avut o relație presărată de despărțiri și împăcări, iar într-un final Cazacu și Ramona Olaru și-au spus adio. În urmă cu câteva zile, sportivul a declarat că mama sa este afectată de anumite lucruri care se scriu despre el și fosta iubită, mai ales că ține foarte mult la asistenta tv.

„Mama se panichează cel mai tare! Nu a fost niciodată un secret și nu este un secret. Relația dintre mama mea și Ramona a fost tot timpul una și va fi  și o să rămână. Si este, una foarte frumoasă. Sunt născute la o zi distanță, mama  o iubește foarte mult. Si atunci genul ăsta de știri au tot lovit-o de-a lungul timpului dar am învățat-o să  nu mai creadă și este bine!(…)  Dar nu trebuie să-i spun lui mama. Mama trebuie să știe că eu sunt fericit, toată lumea e fericită!  ', a declarat Cătălin Cazacu, pentru  Click.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă