Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Antonia ne-a povestit pe larg cum a ajuns să joace în filmul Haita de acțiune. De asemenea, cântăreața ne-a dezvăluit și ce reacție a avut iubitul ei, Alex Velea, cu privire la apariția ei în peliculă. Filmul apare în cinematografe din data de 21 martie, iar fanii o vor vedea pe artistă într-o ipostază cu totul inedită. Iată ce ne-a spus despre rolul ei de polițistă din film!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bine te-am regăsit, Antonia! Și nu oricum, ci în plină acțiune. Sau mai bine spus, în „Haita de acțiune, căci am aflat cu toții că vei juca în noul film de comedie al lui Matei Dima! Cum te simți acum, la debutul tău în actorie? Știu că aveai această dorință de multă vreme…

M-am bucurat foarte mult când mi s-a propus acest rol, pentru că am încredere în Matei și în echipa lui de la Vidra Productions, am știut că va fi un proiect din care îmi va face plăcere să fiu parte. Eu am mai jucat într-un film, dar un rol extrem de mic, așa că, da, acum mi-am îndeplinit un vis, acela de a juca într-un film, un rol mai amplu, care să mă și provoace.

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să...' / EXCLUSIVCum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Antonia și Alex Velea problemele în cuplu și cum se înțelege artista cu socrii: „De cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri…' / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor: „M-am gândit în mare la aspecte legate de…' / EXCLUSIV

Citește și: Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…'. Ce a spus și despre Andreea Bălan

Citește și: Mihaela Geoană, petrecere de lux la 60 de ani. Și Andreea Esca a participat la marele eveniment

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea

Cum ai ajuns să faci parte din peliculă? A existat un casting? Ce probe ai dat? Ai avut emoții?

Matei mi-a povestit despre filmul „Haita de acțiune și despre rolul pe care îl vede pentru mine, am dat o probă și astfel am ajuns să fac parte din echipa de actori. Cel mai important pentru mine a fost să depășesc gândurile conform cărora voi avea probleme în a reține replicile, să nu mă bâlbâi, să nu greșesc, să nu îi încurc și pe alții sau să fim nevoiți să tragem prea multe duble. Dar am discutat cu Matei, cu echipa și mi-au spus că vor fi alături de mine și va fi bine. Și așa a fost.

În film te vom vedea într-o ipostază cu totul și cu totul inedită. Joci rolul unei polițiste și ești chiar membră fondatoare „Haita de acțiune. Ce provocări ți-a adus personajul, mai ales că este primul pe care-l interpretezi?

Mi-a plăcut mult să fiu Oli, să joc rol de polițistă în „Haita de acțiune, e un personaj complex, intens, cameleonic, gata de acțiune, curajoasă și puternică într-o lume a bărbaților. Abia aștept să o descoperiți, din 21 martie, în cinematografele din toată țara.

Știm cu toții că ai copilărit departe de România, în Statele Unite ale Americii. Povesteai că tu gândești mai întâi în engleză și că te exprimi mult mai bine în această limbă, motiv pentru care ai început să te ferești de aparițiile televizate. Ți-a pus acest aspect probleme la filmări?

Am repetat cât de mult am putut acasă, astfel încât pe set, la filmări, să nu fie probleme prea multe din acest motiv. Și, așa cum spuneam, echipa a fost foarte înțelegătoare și supportive, și depășeam aceste momente foarte ușor.

Nu e un secret faptul că tu și Matei Dima, alias BRomania, ați mai colaborat și în alte proiecte. De altfel, în timp, ați legat o frumoasă relație de prietenie. Cum a fost să faceți echipă acum? Faptul că-l cunoșteai te-a făcut să te simți mai în largul tău? Povestește-ne mai multe despre relația dintre voi.

Da, clar, m-a ajutat mult să fiu pe set cu Matei, să mă simt mai în largul meu. Avem o prietenie veche deja, mă ajută și mă susține când lucrăm împreună, la fel s-a întâmplat și în cazul altor proiecte. E un prieten bun, un profesionist, un om pe care mă pot baza și de la care simt că am avut multe de învățat și în cadrul acestui proiect.

Cu restul colegilor cum te-ai înțeles? Bănuiesc că au existat și persoane cu care nu te-ai mai intersectat până atunci. Cu cine ai legat cele mai frumoase amintiri?

M-am înțeles bine cu toți colegii, chiar a fost o atmosferă relaxantă, în care am simțit sprijin, și acest lucru a contat enorm. Îmi place să lucrez în medii în care nu e totul cu stres și presiune, din această energie pot să ofer 100%. Cu Alex Bogdan m-am distrat foarte mult, cu Matei, bineînțeles, dar și cu Vlad Brumaru, care este personaj principal.

Copiii Antoniei iau lecție de actorie

Cum spuneai, filmul va apărea în cinematografe pe 21 martie. Până te vom vedea pe marele ecran, mi-ar plăcea să ne dezvălui tu câteva detalii de culise. Dat fiind că toți cei din distribuție au un simț al umorului bine dezvoltat, îmi închipui că au existat multe faze comice. Ce peripeții ați avut?

A fost o atmosferă frumoasă, relaxantă, cu multă distracție, în ciuda orelor lungi de filmare, care începeau dimineața devreme. Până vedeți filmul în cinematografe, puteți vedea trailerul pe YouTube, e un film intens, cu multă acțiune, cu personaje bine construite, cu situații amuzante din viața unei echipe de polițiști.

Mi s-a părut o provocare să joc rol de polițistă, dar mi-a plăcut că am primit un rol atipic. M-am distrat cu Matei (BRomania) pe set, cu Alex Bogdan, cu Vlad Brumaru. Orele de filmare trec mai ușor într-o atmosferă veselă. Și ce a fost o provocare pentru mine a fost să facem cascadorii, am învățat de la un cascador profesionist, veți vedea scene de cascadorii cu mașina, bătăi ca în filmele de la Hollywood. (zâmbește)

După această experiență, te vom mai vedea și în alte filme? Ți-ar plăcea să joci și alături de iubitul tău și poate chiar și cu copiii voștri? Cred că fanii ar fi în extaz… Chiar, Alex ce părere a avut?

Mi-ar plăcea să mai joc și în alte filme, a fost o experiență de care m-am bucurat la maximum! Ar fi tare să joc cu Alexandru într-un film, suntem pregătiți pentru un astfel de proiect. Și copiii iau lecții de actorie, deci, cine știe, poate într-o zi și ei vor avea roluri în filme, dacă își mențin pasiunea pentru partea aceasta. Nu vrem să îi obligăm să facă nimic, ci doar ce le place cu adevărat. Alex m-a susținut ca de fiecare dată, în orice proiect am, el îmi este alături și este fanul meu numărul 1. La fel cum sunt și eu pentru el.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă