Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea, ispita de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia

Publicat pe

Mircea de la Insula Iubirii a fost una dintre cele mai sexy ispite masculine din Thailanda. El a avut relații cu două femei: Mirela Banias și Teodora Mocanu. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mircea Moldovan nu s-a schimbat prea mult. El se află în Italia, acolo unde locuiește de câțiva ani. Mircea este model și a trebuit să stea în izolare, din cauza pandemiei de COVID-19. 

Mircea Moldovan este originar din județul Teleorman, provenind dintr-o familiei numeroasă având încă două surori, ambele mai mici decât ele. Bărbatul a studiat la Universitatea Spiru Haret din București, însă a plecat în străinătate în jurul vârstei de 23 de ani.

Deși a încercat mai multe relații, el a rămas tot singur. 

A decis să plece în Italia la îndemnul unui prieten. A avut diverse joburi, până a devenit model. 

A plecat pentru un vis

„Îmi plăcea munca pe care o desfăşuram, dar visam să am o sală de sport a mea. Din salariu ar fi fost imposibil. Mi-am propus să lucrez cinci ani în Italia şi cu banii strânşi să îmi deschid un club de karate, unde să antrenez. Am lucrat orice în acel post de muncă, de la cantina de vinuri, la sala de nunţi, ospătar, grădinar, tot până la 18 ore pe zi. E adevărat că ajunsesem să câştig de patru ori mai mult decât în România.

Citește și: Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a „tunat”

Însă după un an şi jumătate mama mea a avut un accident şi am plecat rapid în România să o ajut. Am cheltuit toate economiile pentru operaţii şi pentru recuperarea după accident. Mama, cele două surori şi tata sunt cele mai importante persoane pentru mine.

Apoi m-am întors la Bari, dar munca a fost mai puţină. Din păcate iarna este mai puţin de treabă. Plătesc chiria, mâncarea, transportul şi încercările mele de a câştiga mai mult s-au lăsat aşteptate. Sunt obişnuit să muncesc şi nu mă vait. Priveam majoritatea colegilor mei italieni care înca locuiau cu părinţii, care nu erau obişnuiţi să aibă autonomia lor, care cereau încă bani părinţilor să meargă să mănânce o pizza sau să bea o bere în oraş şi mă îngrozeam. Eu de la 14 ani muncesc şi eventual îi dau bani mamei, nu-i iau!', a spus ispita într-un interviu. 

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mircea, ispita de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în ItaliaCum arată și cu ce se ocupă acum Mircea, ispita de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins în Italia
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter