Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. S-a mutat în Londra

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. Teodora Buciu a câștigat finala Vocea României în 2016. La avea vreme avea 17 ani și a reușit să impresioneze jurații și publicul cu talentul său muzical. Tânăra a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teodora Buciu este câștigătoarea emisiunii Vocea României, din 2016. Tânăra a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă și a impresionat o țară întreagă cu vocea sa. La audițiile pe nevăzute, Teo i-a surprins pe jurați când a interpretat melodia „Purple Rain'. De-a lungul emisiunii, tânăra a abordat mai multe stiluri muzicale și a fost desemnată câștigătoarea competiției.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. S-a mutat în LondraCum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016. S-a mutat în Londra

Au trecut șase ani de când Teodora Buciu a câștigat marele premiu la Vocea României. Artista a decis să se mute din România și și-a îndeplinit visul de a studia în Londra. În vârstă de 23 de ani, Teodora este total schimbată.

Citește și: Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat Vocea României 2016

Citește și:Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie:„Când am scos inelul…'

Citește și:Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, după ce s-a spus că l-a înșelat cu 10 amanți:”Josnicie, privesc cu dezgust”

Citește și:Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Andra Lotsopa, poreclită „Angelina Jolie de România”.Cei doi aveau planuri de nuntă

Cum arată și cu ce se ocupă acum Teodora Buciu, câștigătoarea Vocea României în 2016

Teodora Buciu i-a impresionat pe jurații de la Vocea României. În 2016, tânăra avea să câștige marele premiu al emisiunii, de 100.000 de euro. La acea vreme, Teodora avea 17 ani și o vocea inconfundabilă. Au trecut șase ani de la marele eveniment, iar acum artista s-a schimbat complet.

Teodora Buciu s-a mutat în Londra, unde visa să studieze încă de când era la Vocea României. Acum 23 de ani, are multe tatuaje, este blondă și și-a schimbat numele de scenă. Teodora este acum cunoscută pe rețelele de socializare ca Tea Spike, conform protv.ro. Aceasta a lansat multe piese care pot fi ascultate pe canalul ei de Youtube. Cel mai nou single al artistei se numește „Time'. Mai mult, artista își compune singură piesele.

Ce spune Teodora Buciu despre viața sa

În urmă cu ceva timp, Teodora Buciu a povestit într-un interviu ce a însemnat pentru ea experiența de la Vocea României. Artista susține că nu va uita niciodată momentul în care a fost desemnată câștigătoarea show-ului de talente.

Momentul în care mi s-a strigat numele ca fiind următoarea Vocea României a fost și o să rămână unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața mea. (…) A fost o experiență inedită, într-adevăr, și, da, mi-a deschis multe uși în ceea ce privește piața românească.Din păcate, nu am avut cum să mă ajut de ele, eu având în gând clar că vreau să mă mut la Londra. Nu e o decizie pe care o regret, ci, dimpotrivă, sunt foarte fericită că am ales să plec și să o iau de la capăt, cu și mai multă muncă, care sigur o să merite', declara vedeta.

Teodora Buciu a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României

Teodora Buciu a câștigat în fața lui Alex Mușat, concurentul antrenat de Smiley. Aceasta le-a mulțumit atunci tuturor celor care au sprijinit-o și au fost alături de ea. Totodată, Teodora i-a mulțumit și lui Tudor Chirilă, cel care a ajutat-o să ajungă în finală.

„Fericire, extaz, bucurie… e puțin spus. Ce am trăit aseară la Vocea României și ce trăiesc acum este un vis. Mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu: Tudor Chirilă, Carina Sava, doamna Duțescu, părinților mei, și nu în ultimul rand celor de acasă, care m-au încălzit cu mesaje frumoase, m-au susținut și votat', declara la acea vreme Teodora Buciu.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter