Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, după ce s-a spus că l-a înșelat cu 10 amanți: "Josnicie, privesc cu dezgust"

Publicat pe

Maria Lucia Hohan, replică dură la adresa fostului partener, care este și tatăl celor doi copii ai săi. Relația dintre cea supranumită „Regina rochiilor de nuntă” și IT-istul Adrian Stănescu s-a sfârșit cu scandal. S-a spus că celebra creatoare de modă și-ar fi înșelat în repetate rânduri partenerul, în cei 11 ani cât au fost împreună. Maria Lucia a rupt tăcerea cu privire la acest subiect și susține că situația ar fi fost orchestrată chiar de fostul iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, IT-istul Adrian Stănescu, după ce un martor a făcut declarații care au pus-o într-o lumină nefavorabilă. Din controversatele afirmații a reieșit că Lucia Hohan a avut mai mulți amanți de-a lungul celor 11 ani de relație.

Celebrul designer ar fi avut nu mai puțin de 10 amanți, în cei 11 ani, cât au fost împreună. Astfel de acuzații ar fi rănit-o profund pe Maria Lucia Hohan, în contextul în care ea și fostul partener sunt părinții a doi copii.

Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, după ce s-a spus că l-a înșelat cu 10 amanți: "Josnicie, privesc cu dezgust"Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, după ce s-a spus că l-a înșelat cu 10 amanți: "Josnicie, privesc cu dezgust"

Creatoarea de modă nu a mai suportat și a dorit să clarifice printr-o declarație oficială, cum stă situația, din punctul ei de vedere. Maria Lucia Hohan susține că acuzațiile de adulter fac pare dintr-un plan al fostului iubit de a o denigra.

Citește și: Creatoarea de modă Maria Lucia Hohan, în proces cu iubitul pentru custodia copiilor! Acesta a acuzat-o de infidelitate

Citește și: Hilary Duff într-o rochie Maria Lucia Hohan la iHeartRadio Music Awards. Uite ce au purtat alte vedete!

Citește și: Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei divorțează la nici 3 luni de la cununia civilă: 'Am bruscat-o puțin'

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui: „În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…' / EXCLUSIV

Maria Lucia Hohan, replică dură pentru fostul partener, în urma acuzațiilor de adulter

Maria Lucia Hohan a afirmat că nu a avut niciodată relații cu alți bărbați, cât timp a format o familie cu Adrian Stănescu. Vedeta a mai adăugat că întregul scandal i-a afectat serios imaginea publică. Creatoarea de modă susține că totul a fost pus la punct de fostul partener, Adrian Stănescu. Designerul a mai mărturisit că, după separare, a avut foarte mult de suferit, de pe urma zvonurilor și a imaginilor publicate ilegal.

„Nu, din păcate n-au existat acești amanți și nici JLO nu este prietena mea cea mai bună. Privesc cu dezgust un spectacol declanșat de un non-subiect. Așa arată democrația în anii 2022, adică acces liber neîngrădit la justiție și la presă, fiind dată în judecată, cu o frecvență lunară de ani de zile, pe subiecte născocite și, periodic, apărând în așa zise articole cu titlu incendiar pe subiecte la fel de derizorii și false. Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, de altfel obținute și publicate în mod ilegal.

Ceea ce este, din păcate, adevărat este că o mamă de doi copii, întâmplător și designer, a devenit acum 3 ani subiect al unei campanii permanente de denigrare și defăimare în mediul digital și nu numai, de o josnicie rar întâlnită și orchestrată de fostul partener, imediat după separare.„, a precizat Maria Lucia Hohan în postarea publicată pe contul oficial de Instagram.

Maria Lucia Hohan și-a acuzat fostul iubit de hărțuire

La începutul lui 2020, Maria Lucia Hohan l-a acuzat pe fostul partener, Adrian Stănescu, de hărțuire. Designerul susținea la acea vreme că a trăit un adevărat coșmar alături de cel care i-a fost chiar și logodnic, la un moment dat.

În spatele succesului răsunător din viața profesională, Maria Lucia Hohan ascundea o adevărată dramă, în propria ei familie.

„Timp de 11 ani de zile am avut o relaţie pe care nu am dorit să o expun public. Cu un partener de viaţă alături de care am doi copii, de 8 şi de 6 ani. De aproape patru ani de zile mă confrunt cu un coşmar căruia i-am pus capăt în vara anului trecut, cu consecinţe extreme pentru mine şi copiii mei.

Am stat ascunsă de frică şi de oroare, crezând că pot fi protejată de instituţii şi de legi, crezând că adevărul e suficient. Am ţipat, am urlat, am cedat, am greşit, am fost tărâtă pe jos, la propriu şi la figurat, am făcut toate greşelile unui om hăituit şi dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas.„, a declarat Maria Lucia Hohan, potrivit OkMagazine.ro.

Sursa FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter