Cum arată și cu ce se ocupă acum Emil Mitrache, alias Americanu' din "La Bloc": "Încep să se vadă rezultatele muncii. Să fiu solicitat"

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă Emil Mitrache, actorul care îl interpreta pe Americanu’ în serialul „La bloc”. Emil Mitrache a devenit celebru în urmă cu 20 de ani, după ce l-a interpretat pe Americanu’ în serialul de comedie „La Bloc”. Recent, actorul a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Emil Mitrache, actorul care l-a interpretat pe Americanu’ în serialul „La bloc”. În ultimii ani, celebrul actor s-a retras din lumina reflectoarelor, dar recunoaște că sunt numeroși oameni care îl strigă și acum Americanu’.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Emil Mitrache, alias Americanu' din "La Bloc": "Încep să se vadă rezultatele muncii. Să fiu solicitat"Cum arată și cu ce se ocupă acum Emil Mitrache, alias Americanu' din "La Bloc": "Încep să se vadă rezultatele muncii. Să fiu solicitat"

Chiar dacă actoria rămâne prima pasiune a lui Emil Mitrache, actorul a dezvăluit că s-a implicat și în alt domeniu pentru a-și rotunji veniturile. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, îndrăgitul actor a vorbit despre cariera sa.

Citește și: O tragedie l-a împiedicat pe Americanu’ din La Bloc să avanseze în Armată. Ce l-a șocat pe Emil Mitrache

Citește și:Emil Mitrache, celebrul Americanu’ din La Bloc, a încercat multe meserii: „Niciun impresar nu mai bate la poartă”

Citește și:Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot: „Îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust'

Citește și:Liviu Teodorescu va deveni tată pentru prima oară: „Sunt cel mai fericit”. Cum l-a anunțat soția lui că e însărcinată

Cum arată și cu ce se ocupă Emil Mitrache, actorul care l-a interpretat pe Americanu’ în serialul „La bloc”

Celebrul actor Emil Mitrache, în vârstă de 57 de ani, a devenit faimos odată cu rolul său din serialul „La Bloc”. Emil l-a interpretat ani la rând pe Americanu’ și chiar și acum oamenii îl recunosc pe stradă. După ani de zile în care s-a retras din lumina reflectoarelor, Emil Mitrache a fost invitat în emisiunea  „La Măruță', de la Pro TV, unde a povestit despre cariera sa. Actorul joacă teatru alături de o grupă de tineri actori, dar este și ghid turistic, în timpul liber.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen'. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta', a declarat actorul.

Ce meserii a avut Emil Mitrache de-a lungul anilor

În ultimii ani, actorul din serialul La bloc, a încercat mai multe meserii pentru a-și rotunji veniturile. Emil Mitrache a fost broker de asigurări și a avut chiar și o pizzerie în apropiere de Hala Traian din București. Acum, actorul a anunțat că este ghid turistic în timpul liber și îi place foarte mult această ocupație. Celebrul actor este căsătorit și are doi băieți minunați, de 13 și 11 ani.

Acum continui și cu ghidajul, e ok, chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important. (…)Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…', a mai povestit el.

Emil Mitrache, despre colegii său din serialul La Bloc

Emil Mitrache a vorbit și despre colegii săi din serialul fenomen La Bloc. Actorul a dezvăluit că păstrează legătura cu Tudor Filimon, actorul care l-a interpretat pe nea Popa. Deși se zvonise că murise, Emil Mitrache a dezmițit informația. De asemenea, acesta a vorbit și despre actorul Mihai Coadă, despre care s-a spus că s-a călugărit. „Tudorel Filimon, nea Popa, e sănătos, încă joacă. 1. Deci nu a murit nea Popa, și nici Mihai Coadă nu s-a călugărit, ca să fim înțeleși. Fetele sunt mame, la rândul lor, toate', a mai spus Emil Mitrache.

Actorul a încercat în anul 2021 să facă un proiect alături de Tudor Filimon, dar nu au reușit să-l finalizeze. „Încerc cu Tudorel Filimon (nea Nelu) să realizăm un alt proiect comun, dar nu pot avansa nimic concret, fiindcă situaţia e incertă. Sper ca, la toamnă, să putem oferi ceva, fiindcă peste vară e aproape imposibil., spunea actorul pentru impact.ro.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă