Emil Mitrache, celebrul Americanu' din La Bloc, a încercat multe meserii: "Niciun impresar nu mai bate la poartă"

Publicat pe

Imposibil să nu-l mai țineți minte pe Emil Mitrache, mai ales că serialul La Bloc, unde i-a dat viață simpaticului Americanu’ încă rulează la Pro TV! Fostul actor este dezamăgit că de ani buni nu a mai fost căutat de nimeni pe zona actoricească și a trebuit să testeze alte meserii pentru a supraviețui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Americanu a încercat mai multe locuri de muncă în ultimii ani. Acesta a încercat să se lanseze în domeniul HoReCa, având propriul lui local, ulterior a făcut taximetrie. Povestea sa cu Uber-ul a început în anul 2018 și a durat doar patru luni pentru că nu avea mașina necesară pentru această meserie.

Emil Mitrache, celebrul Americanu' din La Bloc, a încercat multe meserii: "Niciun impresar nu mai bate la poartă"Emil Mitrache, celebrul Americanu' din La Bloc, a încercat multe meserii: "Niciun impresar nu mai bate la poartă"

„Aveam nevoie de o maşină pe gaz şi cum nu mi-am permis să o modific, am pus capăt acelei colaborări. Trebuia să-mi câştig într-un fel pâine ca să-mi pot întreţine copiii. Orice am făcut, fie roluri în sitcom-uri, fie Uber, în toate am pus acelaşi suflet. Fără pasiune nu poţi să faci mare lucru, indiferent de meseria pe care ţi-o alegi', spunea Emil Mitrache.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să…’

Citește și: Mircea Badea, șocat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Era cel mai iubitor om. Poate că de-asta inima…’

De asemenea, el a încercat să devină și ghid turistic internațional, motiv pentru care a terminat o școală de specialitate, dar chiar după absolvire a venit pandemie și nu știe dacă nici anul acesta nu va avea posibilitatea să practice.

„Dragoş e în Marea Britanie şi ţinem legătura, dar mi-e greu să cred că o vom lua cândva de la capăt. Cu fetele din serial, la fel, ţin legătura, dar între timp şi-au întemeiat şi ele o familie şi şi-au schimbat priorităţile.

Încerc cu Tudorel Filimon (Nea Nelu) să realizăm un alt proiect comun, dar nu pot avansa nimic concret, fiindcă situaţia e incertă. Sper ca, la toamnă, să putem oferi ceva, fiindcă peste vară e aproape imposibil.

În plus, niciun impresar nu ne mai bate la poartă, de ceva vreme, iar asta lasă ceva urme, recunosc', a declarat Emil Mitrache pentru impact.ro.

Are succes cu „La Bloc' și în reluare

Emil Mitrache spune că serialul în care a jucat se bucură și acum de succes pe micul ecran, pentru că este difuzat în reluare de Pro TV Plus, așa că actorii din distribuție continuă să primească bani de la Credidam:

Primesc bani din drepturi de autor, însă nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor’.

Familist convins în viața reală

Deși în serial era un burlac înrăit, actorul Emil Mitrache este căsătorit din 2012 cu Cristina, care i-a dăruit doi băieți – Teodor, în vârstă de 10 ani, și Eduard, în vârstă de 8 ani – alături de care, anul trecut, a câștigat ultima ediție a concursului Aici eu sunt vedeta!, de la Antena 1.

Premiul câștigat atunci, în valoare de 8.500 de lei, l-a donat unei familii cu doi copii bolnavi.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă