Cum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului. Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu

Publicat pe

Soția lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă pe străzile din București, la 9 ani de la moartea actorului. Văduva regretatului regizor a fost văzută de paparazzi în timp ce mergea la cumpărături în Capitală. Conform imaginilor, Dana Nicolaescu s-a schimbat destul de mult de acum aproape un deceniu, de când marele actor s-a stins din viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Nicolaescu, soția lui Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă pe străzile Capitalei, la cumpărături, la 9 ani de la moartea maestrului. În imaginile făcute de fotoreporterii Click!, văduva actorului apare complet schimbată față de cum arăta în ziua în care artistul a fost condus pe ultimul drum. Are acum un alt look, atât în ceea ce privește coafura, cât și stilul vestimentar.

Cum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului. Cât de mult s-a schimbat Dana NicolaescuCum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului. Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai mari actori ai României. Regizorul s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. El și Dana Nicolaescu au trăit o frumoasă poveste de iubire. S-au întâlnit în anul 1996, dar s-au căsătorit abia în 2005. El era mai mare decât ea cu 47 de ani, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii lor.

Citește și: Actorul Vladimir Găitan, mărturisiri emoționante despre prietenia cu Sergiu Nicolaescu. S-au certat, dar s-au împăcat după o lungă perioadă:”L-am iertat, l-am iubit foarte tare”

Citește și: Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian:„Nu am fost până acum și nici nu am să mă duc curând'

Citește și: Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu.Cum l-a lăsat fără banii din salariul de la Rapid București

Citește și: Cabral a postat prima fotografie cu fiul său.Cum arată Tiago Ibacka la șase luni

Cum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului

Dana Nicolaescu, soția regretatului regizor, i-a fost acestuia prietenă, suflet pereche și parteneră devotată, până ce el și-a dat ultima suflare. Aparițiile lor în public au fost destul de rare, iar femeia a rămas și acum o prezență discretă. Ea a fost surprinsă recent în Capitală, iar schimbarea ei era vizibilă.

Conform sursei menționate anterior, soția lui Sergiu Nicolaescu nu s-a schimbat doar din punct de vedere fizic, ci și vestimentar. Văduva marelui artist a lăsat deoparte ținutele feminine și elegante, cel puțin pentru momentul respectiv, și a mers la cumpărături într-un outfit cool, compus din mai multe piese largi. Mai exact, ea a ales să poarte o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni bej și un hanorac negru.

Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu

Pentru partea de jos, Dana Nicolaescu a ales niște încălțări la fel de comode. E vorba despre niște papuci, în alb și negru.

În ceea ce privește părul, se pare că soția lui Sergiu Nicolaescu preferă stilul mai natural. Aceasta și-a mai scurtat părul, dar o prinde și acest look. Femeia a fost văzută în timp ce cumpăra două cutii de vopsea, iar mai apoi a plecat cu mașina pe care o avea de când regizorul era în viață, un Volkswagen Touareg.

De ce a purtat Dana Nicolaescu alb la înmormântarea maestrului

Moartea lui Sergiu Nicolaescu a fost o lovitură grea pentru toți apropiații și fanii lui. A fost iubit de mii de oameni, iar mulți dintre cei care l-au apreciat au venit să-l conducă pe ultimul drum, acum 9 ani. Soția lui, Dana Nicolaescu, a purtat atunci un mantou alb, detaliu ce a stârnit numeroase controverse. Mulți au numit-o „Văduva albă', interpretându-i gestul complet greșit.

Ulterior, sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda, a făcut „lumină' în privința misterului paltonului purtat de Dana Nicolaescu în ziua în care a avut loc ceremonia de incinerare.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea.

Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei', a a explicat atunci Iolanda Nicolaescu la Antena 3. Sora maestrului a murit în 2017.

Sergiu Nicolaescu, o carieră colosală

Sergiu Nicolaescu a fost cel mai vizionat regizor român. Născut pe 13 aprilie 1930, la Târgu Jiu, el a debutat în anul 1962. Toată lumea își aduce aminte de co-producția lui fabuloasă, filmul „Dacii'. Vreme de mai bine de 50 de ani, el a realizat 54 de filme. Acesta au fost vizionate de mai bine de un miliard de oameni, din țara noastră (130 de milioane), Rusia și China.

De-a lungul vieții, Sergiu Nicolaescu a colaborat cu mulți actori din Generația de Aur a cinematografiei românești. Printre ei se numără Amza Pellea, Emanoil Petruț, Mircea Albulescu, George Constantin, Gheorghe Dinică, Jean Constantin, etc.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Libertatea, Click!, Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter