Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu. Cum l-a lăsat fără banii din salariul de la Rapid București

Publicat pe

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu. Fosta soție a „Briliantului' l-a lăsat pe antrenorul Rapidului fără salariu. Fosta jurată de la Românii au Talent a cerut poprirea veniturilor acestuia pentru a-și recupera sumele uriașe pe care fostul fotbalist i le-ar datora. Iată ce se întâmplă între cei doi foști parteneri, la aproape 18 ani de la divorț!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu, la aproape 18 ani de la divorț. Blondina a hotărât să îi ceară să i se pună poprire pe salariul pe care antrenorul îl încasează de la Rapid București, scrie fanatik.ro. Fosta soție a Briliantului ar fi luat această hotărâre până la stingerea datoriei pe care sportivul ar avea-o față de ea și fiul lor, Mario.

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu. Cum l-a lăsat fără banii din salariul de la Rapid BucureștiAlexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu. Cum l-a lăsat fără banii din salariul de la Rapid București

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au fost soț și soție în perioada 2001 – 2003. Din căsnicia lor a rezultat băiatul lor, Mario, în vârstă de 19 ani. Divorțul dintre ei nu ar fi fost deloc unul ușor, iar „Briliantul', care era unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din România la acea vreme, ar fi avut fixată o pensie alimentară generoasă.

Citește și: De ce a divorțat Adrian Mutu de Alexandra Dinu și de Consuelo:„Karma asta…'

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Figura paternă a lipsit din viața mea'

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă'

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit.Cum s-au fotografiat în avionul privat

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu

În prezent, la aproximativ 18 ani de la divorț, sportivul ar mai avea să datoreze sume considerabile Alexandrei Dinu și băiatului lor. Conform sursei citate, pensia alimentară stabilită de instanță atunci nu ar fi fost achitată complet. Mai exact, suma pe care ar datora-o Adrian Mutu fostei sale partenera s-ar ridica la peste 100.000 de euro. Din această cauză, blondina s-ar fi adresat, conform legii, instanțelor competente, iar în prezent ar cere poprirea salariului lui Mutu, antrenorul echipei Rapid București.

Drept dovadă, pe data de 8 aprilie, Alexandra Dinu ar fi înregistrat o cerere de validare a popririi veniturilor obținute de Adrian Mutu. Actrița ar lupta încă din 2016 să obțină banii pe care fostul fotbalist i-ar datora, drept pensie alimentară.

Cum l-a lăsat fără banii din salariul de la Rapid București

Cu speranța că totul se va rezolva, artista ar fi apelat acum, conform legii, la serviciile unui birou de executor judecătoresc și fiind „înarmată' cu decizia definitivă care îi dă dreptul să facă orice pentru a-și recupera sumele restante de la sportiv, încearcă să-și primească banii.

Sursa citată mai scrie că, în cererea înaintată Judecătoriei Buftea, Alexandru Dinu nu ar cere întreaga sumă pe care Adrian Mutu i-ar datora-o, ci doar poprirea veniturilor acestuia. Pentru a se asigura că va primi sumele ce i s-ar cuveni, aceasta ar fi implicat și Fotbal Club Rapid 1923 S.A., ca terț poprit.

Câți bani va plăti lunar „Briliantul' în contul datoriei către fosta soție, Alexandra Dinu

Potrivit Codului de Procedură Civilă, Alexandra Dinu are posibilitatea de a cere poprirea salarială a fostului ei soț, Adrian Mutu, până când, în contul indicat de ea, se va livra până la jumătate din venitul lunar al „Briliantului'. Având în vedere că fostul fotbalist ar fi plătit cu 10.000 de euro lunar de Rapid București, blondina ar putea solicita clubului bucureștean să i se dea ei câte 5.000 de euro lunar.

Conform aceleiași surse, la suma pe care „Briliantul' o câștigă, potrivit înțelegerii cu Rapid București, se adaugă și primele de victorie și de obiectiv. Adresarea făcută de către Alexandra Dinu a cererii către instanță reprezintă doar o procedură, hotărârea pe care o are blondina, una definitivă și executorie, urmând să fie pusă în practică după primul termen al procesului.

Alexandra Dinu ar fi încercat de mai multe ori să îl execute silit pe Adrian Mutu

După ce au divorțat, Adrian Mutu a plătit câte 5.000 de euro, lunar, ca pensie alimentară. În anul 2014, plățile făcute de antrenor s-ar fi oprit. Din acest motiv, în 2016, Alexandra Dinu ar fi hotărât să să îl acționeze în instanță pe fostul ei soț.

În vara lui 2018, Adrian Mutu ar fi pierdut definitiv procesul pe care Alexandra Dinu i l-ar fi deschis pentru pensia alimentară a fiului lor. În acea perioadă, „Briliantul' ar fi fost obligat de către instanță să-i achite blondinei 140.000 de euro, suma reprezentând reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, din ultimii ani, la acea vreme.

Momentan, Adrian Mutu nu a făcut nicio declarație despre situația din prezent.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!, Fanatik

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter