Cum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu. Actorul a publicat fotografii cu familia lui

Publicat pe

Cândva un idol al doamnelor și domnișoarelor, Dan Bordeianu are acum o familie superbă. Căsătorit din 2015 cu Teodora, actorul și soția lui au o fetiță adorabilă, Maria, în vârstă de 5 ani. Iată cele mai recente imagini cu cei trei! Iată cum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRURARIE, GRATIS, AICI!

La jumătatea anilor 2000, Dan Bordeianu făcea furori alături de Adela Popescu în telenovela Numai iubirea, dar și în afara ecranului, fanii fiind convinși că cei doi vor forma o familie. Iată însă că drumurile lor s-au despărțit și ambii sunt fericiți alături de partenerii lor de cuplu și au devenit părinți. În timp ce Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan și au trei băieței, Dan Bordeianu și Teodora au făcut pasul în secret, în 2015, după o relație de trei ani, și au împreună o fetiță.

Cum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu. Actorul a publicat fotografii cu familia luiCum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu. Actorul a publicat fotografii cu familia lui

Cum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu

După ce a renunțat să mai joace în telenovele, actorul și-a continuat cariera în teatru, rămânând astfel mai puțin vizibil pentru publicul larg. Dacă pe vremuri era permanent în atenția presei, acum Dan Bordeianu duce o viață retrasă alături de familie, însă continuă să își țină fanii la curent prin intermediul postărilor în social media.

În plus, Dan Bordeianu s-a mutat departe de agitația din București. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora, și fiica lor, Maria, în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând, spunea Bordeianu.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu: „A venit sfârșitul lumii”

Citește și: În ce relații au rămas Adela Popescu și Dan Bordeianu. Au fost față în față, la emisiune

Citește și: Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!

Citește și: De ce a renunțat Dan Bordeianu la telenovele și s-a mutat la țară: „Eram sufocat!”

Cu toate că este Dan Bordeianu este destul de activ în social media, pozele de familie sunt destul de rare, iar actorul a ales să nu dezvăluie în totalitate chipul fiicei sale, Maria, acum în vârstă de 5 ani.

Actorul s-a căsătorit în secret

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret. Actorul și soția lui au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis. Mireasa a purtat o rochie albă, din tulle.

„Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

Acum, Dan Bordeianu are o familie superbă, după mai puțin de doi ani de la nuntă venind pe lume fiica lor, Maria.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter