Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă: "Una mai frumoasă ca cealaltă". S-au pozat în Dubai, iar asemănarea e izbitoare

Publicat pe . Actualizat Joi, 23 martie 2023, 16:05

Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă. Soția lui Florin Pastramă a fost întotdeauna în centrul atenției, dar și-a ținut familie departe de lumina reflectoarelor. Deși este cunoscută de multă lumea, puțini sunt cei care știu că Brigitte Pastramă are două surori, Gabriela și Cristina Szeifer. Recent, cele trei s-au întâlnit în Dubai și s-au afișat pe rețelele de socialiazare. Fanii au rămas șocați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase. Relația lor s-a încheiat după cinci ani de mariaj, iar în prezent, Brigitte Sfăt este căsătorită cu Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor ale emisiunii Ferma, de la PRO TV.

BRIGITTE SI SURORILE SALEBRIGITTE SI SURORILE SALE

Pe Brigitte Pastramă o cunoaște multă lume, dar puțini știu că bruneta are două surori superbe. Recent, cei trei s-au întâlnit în Dubai, acolo unde Brigitte s-a mutat împreună cu soțul ei, Florin Pastramă. Mai mult, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat o imagine senzațională alături de Cristina și Gabriela.

Citește și: „Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar”. Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Citește și:Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, se mută definitiv în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile”

Citește și:Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și a fost pus sub control judiciar. Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și:Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital din cauza problemelor la inimă: „Mă simt tot mai rău. Este foarte, foarte greu”

Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă se mută definitiv în Dubai, alături de Florin Pastramă. Zilele acestea, vedeta a mers în Dubai și i-a ținut la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața lor. Bruneta a devenit cunoscută în urma căsniciei cu Ilie Năstase, dar nu multă lume știe că Brigitte Pastramă are două surori minunate. Cristina Szeifert și Gabriela Szeifert au mers în Dubai, unde s-au întâlnit cu sora lor. Evident, reuniunea a fost imortalizată, iar Brigitte Pastramă a postat imaginea pe Instagram.

Fanii brunetei au rămas uluiți de frumusețea celor trei surori. „Una mai frumoasă ca cealaltă”, , „Doamne cât de diferite sunteți”, „Foarte frumoasă! Să fiți binecuvântate”, „De Cristina știam, de tine știam, două frumuseți rare. Dar de Gabriela, nu știam. Altă frumusețe rară”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea cu cele trei surori.

Cu ce se ocupă surorile lui Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă are două surori minunate. Cristina Szeifert este o afaceristă cunoscută în Timișoara. Blondina este cu patru ani mai mică decât Brigitte și în urmă cu ceva ani a participat la câteva emisiuni televizate. Cristina Szeifert locuiește la Londra și este psiholog. Potrivit postărilor făcute de ea pe pagina de Facebook, sora lui Brigitte Pastramă este pasionată de modă și pictură.

De cealaltă parte, Gabriela Szeifer, mezina familiei a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor. Aceasta are putine imagini pe rețelele de socializare și este discretă cu viața sa personală. Cristina și Gabriela seamănă foarte multe, ambele având părul blond și ochii albaștri.

Brigitte Pastramă se mută definitiv în Dubai

Brigitte Pastramă și-a cumpărat locuință în Dubai și plănuiește să se mute în curând cu Florin Pastramă. Vedeta a declarat recent că din luna septembrie se va muta în Dubai alături de familia ei. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a vândut mașina și un apartament pentru a-și achiziționat locuința din Dubai.

'Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut vreau să-ți spun că i-am băgat aici.' a declarat Brigitte Pastramă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton