"Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar". Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Publicat pe

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au fost căsătoriți între anii 2013 și 2018. Cei doi au divorțat cu mare scandal, după mai multe certuri și împăcări. Recent, Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri inedite despre mariajul cu Ilie Năstase. Vedeta are un mare regret!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a divorțat de Ilie Năstase în anul 2018, după cinci ani de mariaj. Cei doi au avut o relație presărată de împăcări și despărțiri, iar în urmă cu câțiva ani, bruneta a decis să pună capăt căsniciei cu fostul tenismen. În prezent, Brigitte Sfăt este căsătorită cu Florin Pastramă.

"Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar". Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț"Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar". Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Brigitte Pastramă s-a căsătorit în 2019 cu Florin Pastramă, la scurt timp după ce s-au cunoscut în emisiunea Ferma, de la Pro tv. Bruneta a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, iar împreună aun băiat, pe Robert. Brigitte Sfăt a fost măritată și cu Ovidiu Torj, iar din mariajul lor a rezultat o fetita, Sara. După divorțiș de Torj, vedeta s-a căsătorit cu fostul tenismen, Ilie Năstase. Căsnicia lor a durat cinci ani.

Citește și: Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, se mută definitiv în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile”

Citește și:Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…'

Citește și:„Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit'. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și:Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: 'Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert'. Ce relație a avut cu el

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Brigitte Pastramă se află la a patra căsnicie. Bruneta a fost căsătorită cu fostul tenismen Ilie Năstase, iar relația lor a fost presărată de multe scandaluri. Cei doi și-au unit destinele în 2013, iar în anul 2018, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au divorțat cu mare scandal.La cinci ani de la despărțire, Brigitte Pastramă, soția lui Florin Pastramă, a făcut dezvăluiri neașteptate despre Ilie Năstase. Vedeta susține că fostul sportiv ar fi înșelat-o foarte multe când erau căsătoriți.

Atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei', a declarat Brigitte Pastrama pentru Click!

Brigitte Pastramă: „L-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul”

Brigitte Pastramă a divorțat de Ilie Năstase în anul 2018. Între cei doi au existat numeroase tensiuni, iar bruneta l-a acuzat pe fostul tenismen că a înșelat-o în perioada căsniciei lor. Acum, la cinci ani de la divorțul de Ilie Năstase, cel mai mare regreta al Brigittei Pastramă este faptul că nu a avut mai multă grijă de fiul ei, Robi. În perioada căsniciei cu Ilie, Brigitte a fost preocupată să fie în preajma soțului ei, decât să petreacă mai mult timp cu copiii ei.

„Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. „, mai spus Brigitte Pastrama.

Brigitte Pastramă se simțea frustrată în căsnicia cu Ilie Năstase

Experiențele pe care le-a trăit în ultimii ani au schimbat-o pe Brigitte Pastramă. Vedeta a dezvăluit că s-a simtit frustrată în perioada când a fost căsătorită cu Ilie Năstase și voia să fie foarte frumoasă. Acesta a fost și motivul pentru care a apelat la numeroase intervenții estetice. De acum, cea mai mare prioritate a vedetei sunt cei doi copii ai săi, Sara și Robi.

Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter