Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, și nu vrea”

Publicat pe

Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă. Edan, care are 15 ani, locuiește de aproape un an la tatăl lui și nu prea mai vorbește cu mama lui. Vica Blochina susține că tânărul nu-i mai povestește toate amănunte despre viața lui, așa cum obișnuia, dar ea crede că așa se întâmplă la vârsta adolescenței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă. Vica Blochina nu a fost de acord cu decizia fiului ei de a pleca de acasă, dar spune că Edan îi seamănă foarte mult pentru că și ea s-a mutat, în tinerețe, în România, în ciuda familiei care s-a opus atunci. Vica regretă că nu mai are o relație apropiată cu fiul ei, dar nu are ce face pentru că Edan s-a îndepărtat și a decis să locuiască în casa tatălui său, Victor Pițurcă.

Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, și nu vrea'Vica Blochina e furioasă de când fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă: „Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, și nu vrea'

Vica Blochina, furioasă după ce fiul ei, Edan, a decis să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă

Vica Blochina susține că decizia lui Edan de a se muta la tatăl lui nu i-a convenit și este foarte furioasă că fiul ei s-a îndepărtat de ea, însă nu are ce face. Și ea, în tinerețe, a fost foarte independentă și acum trebuie să-l înțeleagă pe fiul ei care îi seamănă.

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo', a declarat Vica Blochina pentru WOWnews.

Vica Blochina recunoaște că Edan îi seamănă foarte mult.

„Dar până la urmă e ca mine în tinerețe, la mine putea să zică… toată lumea a venit după mine în România să merg acasă, dar dacă eu nu voiam nu s-a întâmplat. Mă bazez că el este un copil inteligent, mă are pe mine exemplu, are pe tatăl lui exemplu care este wow și așa că mă gândesc de acum încolo eu am dat drumul vieții lui și am încercat să investesc iubire, în școli. (…) Eu nu am crescut copil pămpălău, la mine este bărbățel și normal că acum astea sunt roadele pe care le culeg', a mai spus ea.

Citește și: Cum arată actrița Olimpia Melinte nemachiată, la 36 de ani: „Se cam ferește toată lumea în online'

Citește și: Două avioane Wizz Air s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava. Ambele aveau pasageri la bord

Citește și: Ce studii are Cătălin Scărlătescu și care a fost primul său job: „Nu am coborât sub suma aia'

Vica Blochina regretă aventura cu Victor Pițurcă, un bărbat însurat atunci

De-a lungul anilor, Vica Blochina a fost criticată pentru relația ei cu Victor Pițurcă, bărbat însurat în timpul relației lor de 16 ani. Acesta este și acum căsătorit cu aceeași femeie, care a închis ochii la aventurile sale.

„Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală', a explicat Vica Blochina.

Și a continuat: „Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.

De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc'.

Vica Blochina, motivele pentru care îi plac bărbații cu bani

Vorbind tot despre trecutul ei, Vica Blochina a recunoscut că a fost atentă să aibă lângă ea bărbați potenți financiar.

„Arată-mi mie o femeie din lumea asta, care apare pe Instagram, pe la TV, care o să spună că îi plac oamenii care nu au reușit nimic în viața asta, băieții care nu au de niciunele. Arată-mi una. Niciodată nu o să zică că își dorește unul lângă ea care este un ratat.

Un bărbat care are o situație, asta înseamnă că a fost un om deștept, l-a dus capul, te poți baza pe el, ai ce învăța de la el. Eu niciodată nu am cerut unui bărbat bani, dar mereu m-am folosit de relația cu el. De obicei, un om care are bani, este înconjurat de oameni la fel de capabili ca și el, așa că am construit în ani foarte multe relații, am învățat foarte multe și îmi plac în general oamenii deștepți, care au ceva în cap. Îmi plac oamenii cu care am ce să vorbesc.

Nu neapărat trebuie să aibă foarte mulți bani, dar să fie capabili să facă ceva. Nu vorbesc despre miliarde de euro, nu totul se rezumă la bani, dar să fii capabil să produci', a mai mărturisit Vica Blochina, la WOWnews, conform wowbiz.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter