Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: "Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă"

Publicat pe

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a surprins pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 43 de kilograme în șase ani. Monica Anghel s-a schimbat total în ultimii ani, iar acum plănuiește să devină instructor de fitness.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a trecut printr-o transformare în ultimii ani. Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, iar acum își dorește să ajute cât mai multă lume care se confruntă cu kilogramele în plus. Cântăreața urmează cursuri de fitness și dorește să devină consultat nutriționist.

Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: "Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă"Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: "Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă"

Monica Anghel a decis să slăbească la recomandarea medicilor, deoarece avea probleme cu coloana din cauza kilogramelor în plus. Astfel, viața artistei s-a schimbat radical, iar acum duce un stil de viață sănătos. Cântăreața susține că se simte foarte bine cu noua sa alimentație.

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit problema gravă de sănătate care a determinat-o să slăbească: „Piciorul drept aproape nu mai era funcțional”

Citește și:Monica Anghel merge la tribunal după ce mai multe firme din online i-au furat identitatea: „S-au propus tot felul de lucruri în numele meu”

Citește și:Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și:Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme

În urmă cu șase ani, Monica Anghel a decis să facă o transformare radicală în viața sa. După ce medicii i-au recomandat să piardă în greutate, artista și-a schimbat stilul de viață. Astfel că, în ultimii șase ani, Monica Anghel a slăbit 43 de kilograme. Cântăreața are o siluetă de invidiat și plănuiește să vină în ajutorul celor care confruntă cu aceeași problemă. Monica Anghel urmează cursuri de instructor de fitness, de consultant nutriționit și de consultant psihologic nutrițional.

Am început această transformare în urmă cu şase ani şi o continui. Nu vreau să mai slăbesc, acum sunt foarte bine aşa cum sunt. Analizele sunt perfecte, dar sunt interesată să aflu din ce în ce mai multe lucruri despre cum să fiu sănătoasă. Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale. Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă.„, a dezvalurit artista in emisiunea La Maruta.

Monica Anghel vrea să ajute persoanele care se luptă cu kilogramele în plus

Monica Anghel se simte foarte bine acum și este mândră de reușita ei. Vedeta are o siluetă de invidiat, reușind să atragă atenția ori de câte ori își face apariția. Artista vrea să ajute persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus și le explică cum să își schimbe stilul alimentar.

Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa decât o plăcintă sau un sendviş. Şaorma: îşi iei doar carnea de la şaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos din ăla dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză a mai spus Monica Anghel.

La ce alimente a renunțat Monica Anghel

În vârstă de 51 de ani, Monica Anghel a renuțat la câteva alimente pentru a se menține în formă. În ultimii ani a învățat cum să aibă un stil alimentar sănătos și să renunțe la alimentele nesănătoase. „De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive.', ne-a declarat artista Monica Anghel.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter