Cum arăta Teo Trandafir la debutul în televiziune, acum 25 de ani. Ce amintiri are de la prima emisiune LIVE

Publicat pe

Teo Trandafir a debutat în televiziune în urmă cu aproximativ 25 de ani. Pe atunci, vedeta avea un look diferit, dar şi o altă abordare. Acum a dobândit o experienţă de neegalat!

Cariera în televiziune începe în 1994, odată cu emisiunea Buna Dimineața, România', de la Tele 7abc, pe care o realizează și o prezintă. Cel care a convins-o să dea radioul pe televiziune a fost Mihai Tatulici, care nu a putut rămâne indiferent la naturalețea și simțul umorului care o caracterizau.

În 1997, Teo Trandafir se mută la Antena 1, unde, împreună cu Mircea Badea, realizează și prezintă două dintre cele mai bune emisiuni de divertisment ale vremii, Dimineața devreme' și Teo & Mircea Show'.

În anul 2000. Teo bate palma cu Pro Tv, unde realizează emisiunea de succes care îi poartă numele. Emisiunea Teo' s-a întins pe durata a șase ani. În prezent, vedeta lucrează la Kanal D.

În numărul de decembrie al revistei VIVA!, Teo ne-a povestit despre începuturile în televiziune.

Ai o carieră remarcabilă în televiziune, practic jumătate de viață ai petrecut-o pe micul ecran. Cum au fost acești ani?

Fascinanți, pentru că în fiecare zi trebuie să faci altceva. Viața mea, pentru mine, a fost viața mea. Nu știu dacă răspunsul trebuia să fie că a fost bine, că a fost rău, că a fost variat, că a fost diferit. Viața mea a fost toate astea. Puțini dintre cei cu care am plecat au rămas, puțini dintre cei cu care sunt vor rămâne, dar asta face pariul un pic mai interesant, însemnând că în fiecare zi te gândești să mai fii „un pic. Și iată că puținul cu puținul se face mult.

Povestește-ne o amintire de la începuturile tale pe micul ecran. Cum erau vremurile, cum erai tu?

O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o.

 Primul invitat?

Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta? și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici! Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!

Cum arăta Teo Trandafir la debutul în televiziune, acum 25 de ani. Ce amintiri are de la prima emisiune LIVECum arăta Teo Trandafir la debutul în televiziune, acum 25 de ani. Ce amintiri are de la prima emisiune LIVE

Maya a făcut-o pe Teo Trandafir să plângă în faţa a 5.000 de oameni

În numărul de decembrie al revistei VIVA!, Teo ne-a dezvăluit cum se înţelege cu fiica ei. Pe data de 2 iunie, ziua de naştere a prezentatoarei TV, aceasta a izbucnit în plâns la Sala Palatului. Fiica ei, pentru prima oară, a cântat în public, i-a urat La mulţi ani.

Mai mult decât atât, Teo a explicat cum se simte Maya ştiind că este fiica unei persoane publice. Ea a precizat că este pregătită şi pentru momentul în care Maya va ieşi la prima întâlnire.

Foto: Facebook, Libertatea, Agenţia de Presă mondenă, Avantaje 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter