Cum a arătat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Donald şi Melania Trump

Publicat pe

Klaus Iohannis se află în aceste zile la New York unde participă alături de alţi şefi de stat la la cea de-a 72-a Sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite

Preşedintele României este însoţit de Prina Doamnă, Carmen Iohannis, iar cei doi s-au întâlnit ieri cu Donald Trump şi Melania Trump .

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU', a scris Klaus Iohannis în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook şi în care apare alături de Donald şi Melania Trump.

Evident, ţinutele primelor doamne sunt cele care atrag atenţia, Carmen Iohannis şi Melania Trump reuşind să fie extrem de elegante.

Carmen Johannis a ales o rochie bleu, de lungime medie, o creaţie Eli Lăslean, designerul ei preferat, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi roz Prada. Cu părul coafat lejer şi o atitudine foarte relaxată, Carmen Iohannis a reuşit o nouă apariţie perfectă.

De partea cealaltă, Melania Trump a mizat ieri pe negru, Prima Doamna a Americii alegând o rochie neagră, fără mâneci, care i-a venit ca turnată. Melania şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter