Cum au reacţionat vedetele după ce furtuna anunţată în Bucureşti nu a mai avut loc

Publicat pe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, mai multe atenţionări cod galben de furtuni pentru Capitală şi mai multe judeţe, meteorologii preconizand că vijelia se va intensifica în Bucureşti după ora 20.00. 

Primăria Capitalei a anunţat închiderea şcolilor începând cu ora 17 şi le-a cerut oamenilor să rămână în case după ora 20.

Furtuna preconizată nu a lovit decât nordul şi vestul Capitalei şi nu a avut intensitatea preconizată de meteorologi. După ce în oraş s-a creat haos ieri după-amiază, toată lumea grăbindu-se spre case, pe reţelele de socializare oamenii au făcut haz de necaz aseară.

Furtuna a trecut peste mai multe cartiere fără să lase urme, iar vedetele au reacţionat imediat, facând comentarii ironice.

Tudor Ionescu (FlyProject) a postat o fotografie cu o masă şi 4 scaune, dintre care unul răsturant , însoţită de mesajul #NeverForget

Andi Moisescu a ales să facă o transmisiune live din centrul Bucureştiului pentru a arăta ca nu e nici urmă de furtună: „Aici București, România. #keepcalm', a scris prezentatorul TV.

Sonia Argint Ionescu s-a simţit furioasă aseară după ce anunţul furtunii a paralizat Bucureştiul: „Mamăăă, ce #furtună aș face eu pe la Primărie!!! Totul e blocat!!

După un scurt exercițiu logic putem să estimăm că dacă toți copiii ies de la școală la 17:00, aceeași oră la care se pleacă de la serviciu, numai bine îi prinde vijelia pe toți în stradă.'

Lucian Mîndruţă a avut mai multe postări aseară legate de furtună: „Romania inregistreaza inca o premiera stiintifica mondiala: Am reusit sa creem in laborator cel mai mic uragan din lume!'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter