Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Apelează la un truc simplu: "Niciodată nu am fost la salon"

Publicat pe

Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară de la noi, atât pentru talentul ei muzical, dar și pentru podoaba capilară de invidiat. Artista de muzică populară este foarte atentă cu părul ei și îl înțreține cum poate mai bine. Vedeta a dezvăluit secretul unui păr lung și sănătos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. De-a lungul timpului, multe femei s-au întrebat cum anume își menține Maria Dragomiroiu părul atât de lung și strălucitor. Podoaba sa capilară a devenit faimoasă, iar artista este extrem de mândră de ea. Deși vedeta se aștepta ca solista să aibă un întreg ritual pentru părul său, lucrurile sunt, de fapt, mult mai simple.

Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Apelează la un truc simplu: "Niciodată nu am fost la salon"Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei. Apelează la un truc simplu: "Niciodată nu am fost la salon"

Solista a dezvăluit cum are grijă de părul ei sănătos, care arată extrem de bine, la vârsta de aproape 67 de ani. Cântăreața a mai spus că este foarte atentă la părul său, iar orice fir căzut nu este ignorat, ci este adunat cu mare grijă de către ea. Maria Dragomiroiu nu își aruncă niciodată părul în gunoi, ci preferă să îl strângă și să în arunce în natură.

Citește și: Cum a reacționat Maria Dragomiroiu după ce Cătălin Botezatu i-a lăudat pozele în costum de baie:”Am grijă de mine”

Citește și: Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani.Ce dietă ține

Citește și: Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii:”Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare”

Citește și : Cum a apărut Lavinia Pîrva, în direct la TV. Adevărul despre silueta ei:a îmbrăcat cei mai scurți pantaloni

Cum are grijă Maria Dragomiroiu de părul ei

Maria Dragomiroiu a cucerit publicul cu melodiile sale, dar și cu faimoasa podoabă capilară. Vedeta are un păr lung, frumos și sănătos. Cântăreața se mândrește cu un păr deosebit, pe care multe femei și l-ar dori. Recent, Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum își îngrijește părul, la aproape 67 de ani. Interpeta de muzică populară a mărturisit că nu a fost niciodată la salon.

Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine!Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.', a dezvăluit artista pentru click.ro.

Ce folosește Maria Dragomiroiu împotriva căderii părului

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu a declarat că îi cădea foarte mult păr, dar imediat a găsit un remediu. Artista s-a spălat cu săpun de casă, iar acest lucru a ajutat-o. Un alt remediu a fost o mască preparată din ou, ulei de ricin și ulei de măsline. Acest tratament a fost foarte util, iar cântăreața a nu a mai avut probleme cu părul.

Odată, acum mai mult de 15 ani, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat.', a mai spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu nu își aruncă părul căzut la gunoi

Interpreta de muzica populară a spus că nu își poate arunca părul la gunoi nici măcar atunci când îi cade sau se tunde. Vedeta primește multe laude de-a lungul timpului, fiind extrem de mândră. Maria Dragomiroiu a mărturisit că își aruncă părul în natură.

Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă.Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber.', a mai explicat artista.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter