Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii: "Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare"

Publicat pe

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. La 28 de ani, Lidia are un mare succes în cariera muzicală. Artista provine dintr-o familie numeroasă șu frumoasă. Cântăreața adoră să petreacă timpul alături de frații surorile ei, iar de curând a vorbit despre dorința ei de a deveni mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lidia Buble pare că este într-un punct al vieții în care știe exact ce își dorește. Artista a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion. Cei doi au avut o relație de aproape șase ani, iar în 2020 au decis să meargă pe drumuri separate. Cântăreața este pregătită pentru o nouă relația și chiar pentru rolul de mamă.

Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii: "Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare"Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii: "Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare"

Lidia Buble și-a surprins fanii cu o mărturisire. Cântăreața a sugerat că își dorește să devină mamă și că în curând o să fie pregătită să devină mămică. Având în vedere că viața profesională merge perfect, artista se gândește să își pună la punct și viața amoroasă.

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble.Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Eros Ramazzotti, în concert la București.Când și unde va cânta artistul

Citește și: Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam:”Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi”

Lidia Buble a vorbit despre dorința ei de a avea copii

Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă și adoră să fie înconjurată de frații și surorile ei. Vedeta a mărturisit că se simte pregătită să își întemeieze o familie, dar mai ales să devină mămică. Recent, Lidia a făcut dezvăluiri despre viața ei personală, declarând că își dorește un copil.

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie', a declarat Lidia Buble pentru Click!.

Lidia Buble, despre relația cu părinții ei

Lidia Buble s-a născut la Deva, iar în urmă cu câțiva ani a decis să se mute în București, pentru a-și face o carieră în muzică. A colaborat cu Adi Sînă, iar acest lucru i-a adus notorietate, devenind ulterior una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În emisiunea „Na, Cancan! cu Sabin și Caz Stan', Lidia a vorbit despre relația cu părinții ei. Cântăreața a recunoscut că tatăl ei a fost sever cu ea și frații ei, dar consideră că acest lucru a ajutat-o în viață.

„Tata a fost puțin mai sever și bine a făcut. Nu regret absolut deloc pentru că datorită stricteții lui cred că am crescut atât de frumos cu toții. În ziua de azi este foarte greu și cu un copil sau doi, îți dai seama cu 11 copii, trebuia să fie unul dintre ei mai strict. Și ăsta a fost tata, dar bine a făcut.', a declarat îndrăgita artistă.

Lidia are parte de sprijinul tatălui ei

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a povestit că a fost un copil rebel și mereu a făcut ceea ce a vrut. Părinții și-au dat seama că trebuie să o lase să meargă pe drumul ei. Lidia Buble susține că are parte de sprijinul tatălui ei, deși acestuia i-a fost teama când fiica lui a intrat în industria muzicală din România.

Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Oaie neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd. Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă. În momentul de față, a ajuns oarecum să mă susțină„, a mai spus Lidia Buble.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter