Eros Ramazzotti, în concert la București. Când și unde va cânta artistul

Publicat pe

Eros Ramazzotti vine la București! Artistul italian este foarte îndrăgit în România și s-au bucurat de succes și celelalte concerte pe care le-a mai susținut în țara noastră. Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Ramazzotti se numără Se bastasse una canzone', Unaltra te' și Terra promessa'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, 2 miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. 

Eros Ramazzotti, în concert la București. Când și unde va cânta artistulEros Ramazzotti, în concert la București. Când și unde va cânta artistul

Când și unde cântă Eros Ramazzotti în București

Eros Ramazzotti canta pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din Bucuresti. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird si se pun in vanzare pe 23 iunie la ora 10:00. 

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu WORLD TOUR PREMIÈRE – zece avanpremiere exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

În noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistică din întreaga lume: un acord între Radiorama– compania moștenită care produce toată opera artistică a lui Ramazzotti– și Vertigo, o companie italiană care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment.

Citește și: Prodanca i-a luat lui Reghe mașina de 450.000 de euro oferită cadou de ziua lui:'Vreau banii mei înapoi'

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa:'Este foarte greu de întreținut'

Pentru prima dată, un artist italian a încheiat un parteneriat cu o singură entitate, lider în domeniul producției live, pentru toate aspectele carierei sale.

Ultimul album nelansat de Eros, care conține piese inedite, „Vita ce nè' datează din 2018, a fost urmat de un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume, „Vita Ce Nè World Tour', care a început la Olympiahalle din München cu o performanță de dublu sold out.

Eros Ramazzotti, concert în București

Albumul marchează începutul proiectului de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, o călătorie muzicală prin multe etape diferite, menită pentru a redescoperi un catalog atemporal: „Dove Cè Musica', „Nuovi'. Eroi', „Tutte Storie', „ER9S', „Stilelibero', „In Ogni Senso', „In Certi Momenti'.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter