Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam: "Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi"

Publicat pe

Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Roxana Dobre, actuala soție a tatălui ei. Artistul s-a căsătorit cu femeia cu care a petrecut ultimii opt ani și i-a dăruit trei copii. Supranumit „Regele manelelor' a decis să se însoare cu partenera lui de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit în urmă cu câteva zile. Cei doi au făcut nunta la malul mării, în Mamaia. Petrecerea a fost una spectaculoasă, în cadrul căreia au participat sute de invitați. Betty Stoian, fiica cea mare a lui Florin Salam a fost alături de tatăl și soția acestuia.

Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam: "Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi"Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam: "Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi"

Florin Salam și-a refăcut viața alături de Roxana, după moartea fulgerătoarea a mamei lui Betty. După ani de relație, artistul a decis să se căsătorească cu femeia care i-a dăruit trei copii minunați. Cu Fănica, prima soție, Florin Salam are doi copii, pe Betty și Dani.

Citește și: Când se mărită Betty Stoian.Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soție de două ori

Citește și: Prima imagine cu Florin Salam și nepotul lui.Ce mult a crescut băiețelul lui Betty Stoian

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:”A plecat când m-a văzut”

Citește și: Anunțul făcut de Olimpia Melinte după 13 ani de căsnicie:”Ne dăm spațiu și…”

Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam, s-a bucurat foarte tare pentru că tatăl ei s-a căsătorit cu Roxana Dobre. Cei doi sunt impreună de opt ani, iar în urmă cu câteva zile au făcut nunta. Evenimentul a fost unul spectaculos, într-un local de fițe de la malul Mării Negre. Multă lume a rămas impresionată de relația pe care Betty și Roxana Dobre o au. Cele două au strălucit împreună. Chiar și așa, mulți sunt curioși să afle cum se înțeleg, de fapt, cele două.

Betty Stoian a decis să spună adevărul fără ocolișuri. Conform acesteia, are o relație apropiată cu actuala soție a tatălui său. „Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre.Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine”, a declarat Betty, relatează wowbiz. ro.

Betty, despre nunta tatălui său cu Roxana Dobre

Betty este fiica lui Florin Salam din prima căsătorie. Artista a mărturisit că a fost un eveniment obositor, dar de neuitat. Betty a dezvăluit că abia a putut să își stăpânească emoțiile în ziua nunții tatălui său.

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea.Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească', a mai spus fiica lui Florin Salam.

Betty, declarații emoționant despre tatăl ei

Unul dintre cele mai surprinzătoare momente ale evenimentului a fost sărutul dintre Betty și Roxana. Artista a oferit câteva declarații despre relația pe care o are cu tatăl ei, Florin Salam. Vedeta recunoaște că nu petrece mult timp alături de tatăl său, dar dincolo de acest lucru, cei doi au o legătura specială.

„Am cea mai buna relație cu tatăl meu. Noi nu stam foarte mult împreună. Tatăl meu canta, pleacă mereu, e foarte ocupat. Noi nu am avut mult timp să ne cunoaștem unul pe celalalt. dar din fericire, noua, Dumnezeu, ne-a dat harul să ne înțelegem și să ne iubim așa cum ne iubim noi.Eu îl divinizam, făceam diferențe intre mama și tata. Eu eram cu tata. De când eram mica, așa eram. Mi-e rușine că am crescut, însă el tot mă vede mica. Eu mi-am dat seama că am devenit mama când mi-am văzut copilul scos din burta.Acum, sunt foarte fericita, nu am avut bona, mă ajuta mătușă mea. Când devii părinte, vrei să faci totul pentru copilul tău,” a dezvaluit Betty Stoian intr-un podcast pentru wownews.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter