Când se mărită Betty Stoian. Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soție de două ori

Publicat pe

Când se mărită Betty Stoian. Fiica celebrului Florin Salam, este o mamă și o soție fericită. În 2018, ea s-a căsătorit civil cu tatăl fiului ei, Mathias, și acum toată lumea așteaptă ceremonia religioasă. Dar cum soția lui Cătălin Vișinescu și-a pierdut inelul de logodnă în vacanță, anul acesta, de ziua ei, a fost cerută din nou de soție. Iată ce spune despre nuntă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat când se mărită Betty Stoian, fiica faimosului Florin Salam, cu atât mai mult cu cât de la ceremonia civilă au trecut deja trei ani. La doar 21 de ani, Betty este o soție fericită și o mamă împlinită, alături de Cătălin și Mathias. Ea i-a spus DA în 2018 bărbatului de care era îndrăgostită, însă acum toată lumea așteaptă ca cei doi să devină soți și în fața lui Dumnezeu.

Când se mărită Betty Stoian. Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soție de două oriCând se mărită Betty Stoian. Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soție de două ori

A fost cerută de soție din nou, de ziua ei

Când se mărită Betty Stoian. Betty Stoian, sau Betty Blue, pe numele de scenă, s-a căsătorit acum trei ani și este o mamă și o soție fericită. Soțul ei Cătălin și fiul ei, Mathias, în vârstă de 2 ani, sunt rațiunea ei de a fi și îi aduc împlinirea.

Tânăra artistă a fost întrebată de nenumărate ori când va putea fi văzută mireasă, dat fiind că au trecut deja trei ani de la cununia civilă și ea a fost cerută de nevastă de două ori… Iar asta deoarece, în urmă cu un an, aflată în vacanță în Turcia cu soțul ei, Betty a pierdut inelul de logodnă.

„Mi-am pierdut inelul de logodnă anul trecut, chiar de ziua  mea, în Turcia. Am făcut un duș înainte de plecare și l-am pierdut. Am ajuns acasă și nu era inelul. Am ținut foarte mult la inelul ăla!', a povestit Betty, la Kanal D.

Citește și: Betty Salam a avut probleme grave cu sarcina și abia a dus-o la sfârșit: „Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme”

Citește și: Betty Stoian a presimțit moartea mamei sale: 'Nu am spus niciodată asta…'

Citește și: Ilie Năstase s-a enervat în timpul unui interviu cu soția lui, Ioana Simion: 'Dacă vrei, poți să pleci'

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce boală suferă Nico: „E ereditară, și eu și surorile mele o avem’

Când se mărită Betty Stoian

Și pentru că a avut ghinionul să piardă inelul de logodnă chiar de ziua ei de naștere, un an mai târziu, tot de ziua ei, soțul ei i-a făcut artistei o surpriză specială. Pe 28 august, când a împlinit 21 de ani, Betty a primit de la Cătălin un nou inel de logodnă, însoțit de a doua cerere în căsătorie. În privința ceremoniei religioase însă Betty și-a propus să mai aștepte, deoarece vrea să aibă parte de o nuntă perfectă, lucru greu de realizat în pandemie.

Fiica lui Florin Salam a mărturisit că ceremonia civilă și botezul, făcute pe repede-nainte au epuizat-o, așa că, de data, asta, vrea ca totul să iasă perfect.

„Mi-a dat alt inel, m-a cerut din nou! Cu nunta însă cred că mai așteptăm 3-4 ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost! Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată! Nu mai vreau să fie așa!', a mai spus Betty pentru sursa citată. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter