Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată: ”Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere”

Publicat pe

Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii încă de când au aflat că vor avea un copil. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să dea marea veste, mai ales că relația lor merge foarte bine, Petrică și Ela au declarat că au fost surprinși de acest eveniment. Își doreau să aibă un copil, însă cu toate astea nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede între ei. Iată cele mai noi declarații după anunțul sarcinii în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică și Ela s-au cunoscut în casa Mireasa, unde au și format un cuplu. Au ieșit din cadrul competiției cu zâmbetul pe buze, marele premiu în mână și o frumoasă poveste de dragoste. De atunci, au făcut numeroși pași importanți în relația lor. S-au căsătorit, iar la un an distanță au afat că vor fi părinți pentru prima dată.

Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată: 'Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere'Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată: 'Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere'

Și-au dorit acest lucru și nu s-au ferit de venirea pe lume a unui copil, însă în continuare nu le vine să creadă ceea ce trăiesc. Petrică și Ela de la Mireasa au declarat că nu se așteptau ca lucrurile să evolueze atât de repede, astfel că au fost cu adevărați surprinși. Fără dar și poate, momentul în care au aflat a fost unul dintre cele mai speciale din viața lor.

Citește și: Cine este Petrică Ioan Nemeș de la Mireasa, sezonul 4.Vrea să devină preot

Citește și: Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți:”Dumnezeu ne-a răsplătit”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:”Doresc o reconfirmare. Un test din America”

Citește și: Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:”Momente unice. Mă înclin cu respect”

Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată

Încă de când au ieșit din casa Mireasa, Petrică și Ela au continuat să păstreze legătura cu cei care i-au urmărit și susținut. Cei doi au fost de-a lungul timpului foarte activi, povestindu-le fanilor numeroase momente din viața lor. Așa cum era de așteptat, nu au putut să ascundă sarcina de ei, astfel că recent a dat marea veste în mediul online. Totuși, deși le-au spus că din 2, anul viitor vor fi 3, nu au explicat cum au aflat vestea că vor fi părinți. Mulți și-au pus întrebarea, așa că cei doi au deslușit misterul.

'Suntem foarte bine, suntem foarte fericiți și am primit vestea pe neașteptate. Nu ne așteptam să fim părinți, ne doream foarte mult, dar nu ne aștepteam așa repede, ne-a luat și pe noi prin surprindere. Nu neapărat am lucrat în sensul ăsta, dar nici n-am negat sau nu am vrut. Sarcina decurge foarte bine, noi am primit vestea acum o lună și ceva. Atunci am fost plecați în vacanță prin Brașov, era ziua Elei, și era perioada aceea a lunii și a întârziat să apară, iar după Ela a făcut un test și nu se aștepta să iasă pozitiv', a spus Petrică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Care a fost reacția lui Petrică când a aflat că Ela este însărcinată

Imediat cum a observat că-i întârzie menstruația, primul gând al Elei a fost de a face un test de sarcină. Zis și făcut! Nimeni nu se aștepta ca rezultatul să fie pozitiv, însă se pare că cei doi au avut parte de cel mai frumos cadou de la Dumnezeu în pragul Sărbătorilor de iarnă. Totuși, reacția lui Petrică în momentul în care soția lui i-a comunicat că este gravidă este cu adevărat una inedită.

'Când am primit vestea am fost foarte bucuroși amândoi, prima reacție a mea a fost 'E băiat!'. Ce va fi să fie sănătos, să crească mare și să ne aducă bucurii. E însărcinată acum în aproape 3 luni.

După sărbători trebuie să mai mergem la un control și atunci vom afla dacă vom avea băiețel sau fetiță. Familiile noastre s-au bucurat foarte mult. Prima oară am vorbit cu soacra, cu mama Elei, ea imediat a sunat-o să vadă, nouă încă nu ne venea să credem, ne gândeam că poate nu e bun testul. Am mai luat un test și a mai făcut încă o dată până am mers la control să ne confirme. Părinții ei s-au bucurat, de asemenea și părinții mei', a mai spus fostul concurent de la Mireasa.

Cum se simte Ela în primul trimestru de sarcină

Petrică, fostul concurent de la Mireasa, nu s-a oprit cu declarațiile doar în a povesti cum au aflat că vor fi părinți. A continuat cu faptul că își dorește un băiat, însă și o fetiță totodată, iar apoi a continuat cu starea de sănătate a Elei în primul trimestru de sarcină. Așa cum era de așteptat, aceasta se confruntă cu stări de rău, specifice perioadei, însă și cu pofte neașteăptate. Bineînțeles, Petrică este mereu alături de ea și o ajută să treacă peste momentele mai puțin plăcute ale sarcinii.

'În perioada asta are stări de rău, o ajut și eu să treacă peste perioada asta. Mai are grețuri, mai are zile nașpa. Are pofte și încerc să i le fac pe toate. Prima dată a avut poftă de sărat, acum are poftă de dulce. Se spune că dacă ai poftă de sărat e băiat, dacă ai de dulce e fată, ea are toate poftele. Așteptăm și noi cu sufletul la gură să aflăm ce vom avea', a concluzionat Petrică pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter