Cum își crește Dana Rogoz cei doi copii: „Nu am fost niciodată genul de părinți stricți”

Publicat pe

Cum își crește Dana Rogoz cei doi copii. Dana Rogoz este o femeie care se poate declara cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci are și o familie extrem de iubitoare. Ea, împreună cu Radu Dragomir, au împreună doi copii absolut superbi: Lia, micuța de un an și jumătate și Vlad, în vârstă de șapte ani și jumătate. Recent, ei au fost într-o excursie de familie, unde Dana s-a putut bucura de fiecare clipă. Iată cum și-a educat copiii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat, dar și de o familie extrem de iubitoare. Deși are doi copii, diva nu a renunțat la vacanțe. Anul acesta de Revelion a plecat alături de întreaga familie în Thailanda. Acolo, ea nu a avut probleme din cauza celor mici deoarece educația pe care le-a oferit-o a dat roade. Iată cum își crește actrița copiii!

Aceasta a primit o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie în care micuța Lia dormea. Dana a explicat cum de cei doi copii ai ei reușesc să doarmă indiferent de locația în care se află.

Citește și: De ce nu-și mai duce Dana Rogoz fetița la creșă: „Nu mai suport să mă stresez…'

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…’

Citește și: Miss Universe România 2021, implicată fără voia ei într-un scandal cu droguri: „Nu încurajează ceea ce a făcut acel băiat'

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Cum își crește Dana Rogoz cei doi copii

Dana Rogoz a scris pe rețelele de socializare cum a reușit să îi crească pe cei doi copii ai săi în așa fel încât să poată merge liniștită cu ei în orice vacanță. Aceasta a explicat că niciodată nu a fost strictă cu cei mici în privința programului de somn, motiv pentru care ei reușesc să adoarmă oriunde și oricând.

„Lia dormind lângă noi la masă, în timp ce ne luam prânzul liniștiți, pare să fi fost cea mai iubită imagine a zilei, dintre toate cele postate în stories. Am primit foarte multe mesaje în privat legate de somnul ei, dacă am vreun secret anume, dar adevărul e că și Vlad, și ea au dormit oriunde și oricând.Cred că nici nu au avut încotro. Efectiv au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață Așa cum vă povesteam, noi nu am fost niciodată genul de părinți super stricți cu programul lor, să îi culcăm numai la ei în pat, numai cu o anumită pătură sau jucărie, numai într-un anumit fel.', a scris ea pe Facebook.

Ba mai mult, se pare că Lia îi calcă pe urme fratelui său. Și Vlad, atunci când se afla în primii doi ani din viață era un copil cuminte, care dormea atunci când simțea nevoia, indiferent de locul în care se afla.

„Lia, la fel că Vlad la vârsta ei, adoarme cel mai rapid în cărucior, când vine ora de somn. Apoi facem ușor transferul oriunde, în pat, pe două fotolii, scaune, improvizăm ceva, în funcție de locul în care ne aflăm. Ah, și nu au o problemă cu zgomotele: când dorm, dorm amândoi profund. În concluzie, am avut un prânz în tihnă, am ras 3 feluri de mâncare, în timp ce Lia a dormit continuu, neîntoarsă', a continuat ea.

Cum s-a simțit Dana Rogoz în vacanță

Dana Rogoz a povestit că de această dată s-a simțit extrem de bine în vacanță. Ea recunoaște că a avut parte de un paradis doar pentru familia sa.

„Am întâlnit în excursia asta mai mulți călători care se bucurau de faptul că au descoperit o Thailandă cum era cu ani în urmă, mult mai liniștită și cu mult mai puțini turiști. Într-adevăr, e incredibil să găsești plaja goală, un paradis doar pentru tine.', a spus ea.

Thailanda, afectată de pandemie

Deși i s-a părut cu totul magic ca întreaga plajă să fie doar pentru ea, Dana Rogoz a menționat că Thailanda a fost extrem de afectată de pandemie. Mai multe afaceri au fost abandonate și mulți locuitori au avut de suferit.

„Pe de altă parte, am întâlnit în drumul nostru multe restaurante locale și cazări părăsite, afaceri mici complet abandonate, tocmai din cauza acestor ani ai pandemiei. Atât de mulțimi oameni au fost grav afectați, pe tot globul. E trist când te gândești că mare parte dintre locuitorii acestor insule trăiau exclusiv din turism. Și e și mai trist că pare că nu ne apropiem de final… Sper totuși că peste ani, zonele pe care le-am găsit părăsite acum să își reia activitatea și să își recapete efervescența de dinainte', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter