Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie: „Probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie. Deși mereu a păstrat discreția în privința vieții sale private, fostă membră a trupei „Bambi', ne-a dezvăluit câteva amănunte prețioase legate de viața ei amoroasă. Ea și partenerul ei, Mircea, nu fac echipă doar în plan personal, ci și profesional, având în vedere că lucrează împreună. Iată cum a început povestea lor de iubire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea nu este doar sufletul tău pereche, ci și partenerul tău de afaceri. Cum v-ați cunoscut?

Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea.

Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie: „Probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură' / EXCLUSIVCum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie: „Probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură' / EXCLUSIV

Când ți-ai dat seama că Mircea este bărbatul perfect pentru tine? Chiar, ați avut și încercări mai dificile în relație?

Când am simțit și realizat că acoperă golurile pe care le aveam, în sensul de completare și de a mă ajuta să mă calibrez pe un drum pe care să am mai multă încredere în mine și în lucrurile pe care le pot face. El mi-a transmis doctrina asta, conform căreia totul este posibil. Și când te descoperi pe tine într-o variantă mai bună a ta datorită omului de lângă tine, pentru mine ăsta e principalul și cel mai important semn. Este valabil și în cazul lui. Amândoi am devenit variante mai bune avându-l pe celălalt alături. Fiecare în parte a contribuit la a repara ceva ce poate nu funcționa atât de bine la celălalt. Și continuăm să facem asta.

Nu am stat despărțiți niciodată. S-a întâmplat doar fizic, când am fost plecați cu afaceri în destinații diferite, însă maximum de trei-patru ori în patru ani, și nu mai mult de trei zile. Nu știu să îți spun dacă este un avantaj sau un dezavantaj, timpul o să ne răspundă la întrebarea asta. Noi chiar ne amuzăm de multe ori și spunem că noi nu ne certăm, pentru că nu avem timp să facem asta.

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai:„Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai:„A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica:”Orgoliul este cea mai mare problemă”

Citește și: Vila lui Carmen Harra a fost spartă și incendiată. Ce decizie a luat vedeta:”Am luat cursuri să…”

Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie

Ați făcut nunta mai târziu decât se așteptau unii… Cum a fost cererea în căsătorie?

Nu știu sincer cine și la ce se aștepta, dar pot să îți spun că a fost neașteptat chiar și pentru noi. La fel de neplanificat, spontan, precum majoritatea lucrurilor pe care le facem. Nu cred că există un termen indicat sau limită până la o cerere în căsătorie sau până la nuntă. Unii o fac după o zi, alții după un an, alții du,pă 10. Nu cred că are importanță. Cred că este un moment care ține doar de persoanele implicate în tabloul acesta, și nu timpul este important, ci emoția.

În cazul nostru, a avut loc pe un vas de croazieră, în Oceanul Indian. Mi-a plăcut un inel de pe vas, el s-a oferit să mi-l ofere cadou și probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură. Omul de business a evitat o cheltuială dublă și a optimizat costurile. (râde) Oricum, la acel moment, știam amândoi foarte clar că ăsta este drumul pe care vom merge.

Așa cum am spus, tu și Mircea lucrați împreună. Problemele legate de afaceri le lăsați la ușa de la intrare sau continuați să le dezbateți acasă?

Mai avem nevoie de antrenament ca să reușim asta. În plus, facem asta de prea puțin timp ca să putem lăsa la ușă entuziasmul și să nu povestim reușitele sau lucrurile de care ne-am lovit în ziua respectivă. Plus că mare parte dintre lucruri le facem împreună, și acelea sunt momentele în care ne consultăm, ne ascultăm, ne sfătuim și luăm decizii.

„Dacă ne dăm seama că se aprind spiritele, începem să glumim'

Mai apar și conflicte, între voi, de ordin profesional? Trăgând linie, cum reușiți să mențineți armonia deopotrivă în cuplu și în afaceri?

Absolut, sigur că apar. Însă nici eu și nici el nu suntem persoane care să rămână într-o stare de supărare foarte mult timp. Uneori, dacă ne dăm seama că se aprind spiritele, începem să glumim și se calmează lucrurile. Suntem conștienți că suntem împreună în asta și că suntem parteneri, nu adversari.

O relație nu este despre ea sau el, ci despre cum reușesc împreună să facă față provocărilor, despre cum reușesc să-l înțeleagă pe celălalt și să-i respecte liberul arbitru, gândurile, ideile, alegerile. Nimeni nu posedă pe nimeni. Fiecare are dreptatea lui și sentimente care nu trebuie ignorate. Atâta timp cât nu vrei să îi faci rău persoanei de lângă tine, vei găsi mereu soluții pentru a evita conflictele, atunci când ele apar.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter