De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai: „A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat”/ EXCLUSIV

Publicat pe

De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, sunt întrebările ce stau cel mai des pe buzele tuturor, atunci când vine vorba despre jumătatea de la Bambi. Denisa Tănase a renunțat la muzică și, de câțiva ani, de când a debutat ca antreprenor în industria de beauty și, mai nou, pe piața imobiliară din Dubai, mărturisește că și-a găsit adevărata vocație. Despre noua ei viață în Dubai alături de soțul și, totodată, partenerul de afaceri ne-a povestit fosta artistă, acum o femeie de afaceri de succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denisa, cum e viața voastră în Dubai? Știu că e locul vostru de suflet. Nu vă este greu departe de familie și prieteni?

Chiar dacă, teoretic, ne-am mutat în Dubai de la sfârșitul anului trecut, practic noi călătorim la fel de mult ca înainte. În țară venim cel puțin o dată pe lună. Ai mei au venit în Dubai de câteva ori, Raluca este mereu cu noi, pentru că și lucrăm împreună, deci nu resimțim mutarea, din punctul ăsta de vedere. Cum e viața în Dubai? Pentru mine se reduce la un singur cuvânt: liniște.

De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai: „A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat'/ EXCLUSIVDe ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum s-a apucat de afaceri, în Dubai: „A pornit ca o curiozitate, nu a fost ceva planificat'/ EXCLUSIV

De ce s-a mutat Denisa Tănase în Dubai

Am decis să ne mutăm într-un moment în care eram în burnout și resimțeam fizic nebunia ultimilor trei-patru ani. Am început și proiectul imobiliar și a fost nevoie ca Mircea să își desfășoare activitatea la biroul de aici. Pe mine m-a reechilibrat, din multe puncte de vedere. M-am detașat de stres, de activitățile intense de acasă, muncesc mai puțin, dar mai eficient. Diminețile în România erau cu telefonul plin de mesaje și de apeluri pierdute.

Aici am un avans de două ore înaintea colegilor mei, ceea ce mi-a permis să am momentele mele de dimineață, în care să savurez cafeaua, să-mi deschid mail-urile. Colegii mei au devenit mai independenți, iau mai ușor decizii, iar eu sunt într-un moment de transformare: din antreprenorul tehnician care muncește cot la cot cu oamenii încercând, din cauza unui freak control, să le preia task-urile, în antreprenorul-manager, focusat pe dezvoltare, care urmărește procesele și se asigură că mergem pe drumul corect, însă fără să mai intervină distructiv în efectuarea lor.

Citește și: Cum au dat lovitura Denisa Tănase și soțul ei în Dubai!Au vândut apartamente de milioane de euro

Citește și: De ce s-au mutat Denisa Tănase și soțul ei din România:„E mai mult decât probabil să fie definitiv'

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră:Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Ce gest a făcut Florin Pastramă după ce Brigitte a spus că divorțează:”Familia este și la bine, și la rău”

Cum s-a apucat Denisa Tănase de afaceri în Dubai, cu soțul ei

Este profitabilă această afacere, de a închiria/vinde locuințe în Dubai? A cui a fost ideea?

A amândurora. A pornit ca o curiozitate. Eram în vacanța de Crăciun și am mers la câteva vizionări, convinși fiind că sunt pur informative, pentru că noi ne imaginam că prețurile în Dubai sunt, cu siguranță, ceva ce noi nu ne permiteam la momentul acela. Am descoperit însă o piață cu prețuri accesibile, asemănătoare cu cele din România. Atunci am îndrăznit să facem primele două investiții, era chiar înainte de pandemie și prețurile erau jos.

Spun îndrăznit, pentru că investiția se ridică totuși la sume mai mari decât puteam susține noi la acel moment și țin minte că, tot zborul spre București, m-am gândit: oare cum o să le plătim? Însă genul acesta de decizii te forțează să evoluezi și să îți depășești limitele, te obligi pe tine cumva să le faci față.

De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică

Ai surprins pe toată lumea ca antreprenoare. Cum ai pornit pe acest drum și de ce ai renunțat la muzică?

M-am surprins inclusiv pe mine. Nu a fost ceva planificat. Lucrurile au decurs firesc, atât de natural și cu rezultate atât de bune, încât mi-am dat seama imediat că, cel mai probabil, aceasta este cu adevărat vocația mea. Și cu siguranță a existat în mine dintotdeauna acest spirit antreprenorial, doar că a fost nevoie să îl întâlnesc pe Mircea ca să mă ajute să îl scot la iveală. Spiritul antreprenorial nu este ceva ce se poate învăța. E o latură pe care o ai sau nu.

Ține de partea de viziune, de curaj, de a identifica soluții și oportunități acolo unde ceilalți oameni văd probleme sau se concentrează prea mult pe obstacole. Cât despre latura mea artistică, nu o simt inhibată. Domeniul în care activează firma noastră, industria beauty, necesită extrem de multă creativitate și te duce, de multe ori, în zona de artă. Parfumeria este o artă desăvârșită. Iar eu am descoperit o nouă pasiune, unde artistul din mine nu e deloc neglijat. Să concepi un produs (indiferent că este un parfum, o cremă sau un produs de makeup), de la brief și formulă, până la packaging, până la povestea și strategia de marketing, este, cu siguranță, o formă de artă.

Denisa Tănase: „Lipsa exercițiului își spune cuvântul. Vocea nu mai sună cum suna odată'

Ce nostalgii îți trezește muzica? Ai vreun regret că nu mai cânți?

Nu, cred că nu am timp să conștientizez sau să îmi fie dor. Mă mai trezesc, uneori, cântând anumite melodii prin casă, dar lipsa exercițiului își spune cuvântul. Parcă nici vocea nu mai sună cum suna odată. (râde) Mă simt foarte împlinită cu ce fac acum și simt că traversez un moment în care eforturile și munca îmi sunt răsplătite prin efectele pe care le produc și feedbackul consumatorilor. Iar pe plan muzical nu pot să spun că am avut parte de aceeași recunoaștere.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter