Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela: „Era din ce în ce mai rece”

Publicat pe

Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela. Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebastian, bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze zilnic, de 11 ani. Cu toate acestea, înainte de a-și găsi fericirea, cântăreața a fost înșelată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu a trecut printr-un divorț, însă a rămas cu zâmbetul pe buze și a continuat să creadă în propriile sale forțe. Astfel, ea l-a întâlnit pe Sebastian, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de 11 ani. Cu toate acestea, artista a fost înșelată și a povestit tot episodul. Mai mult decât atât, cântăreața susține că ar putea trece peste infidelitatea partenerului.

Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela: „Era din ce în ce mai rece'Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela: „Era din ce în ce mai rece'

Aceasta a vorbit deschis despre experiențele ei din viața sentimentală. Iată declarațiile!

Citește și: Emilia Ghinescu, traumatizată în copilărie:'Tata ne bătea cu ce nimerea'

Citește și:Emilia Ghinescu a avut COVID-19. Cum s-a vindecat și prin ce chinuri a trecut: „Sunt și astmatică

Citește și: Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui.Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Citește și: Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Oscarurilor: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat

Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela

Cum și-a dat seama Emilia Ghinescu că fostul ei partener de viață o înșela. Emilia Ghinescu a recunoscut faptul că a fost înșelată în fostele relații. Aceasta susține că a simțit că partenerul său este infidel deoarece era din ce în ce mai rece în relația de cuplu.

„Am și aflat, am și simțit, bineînțeles! Sunt femeie deșteaptă. Am simțit prima dată și apoi am aflat. Să știi că o femeie nu intră niciodată în alertă, dacă nu simte. Nu am nicio problemă dacă nu mă faci să simt, nu sunt genul de om care să caut. (…) Era din ce în ce mai rece', a declarat ea pentru Antena Stars.

Poate trece peste infidelitate

Emilia Ghinescu susție că poate ierta infidelitatea partenerului de viață cât timp simte că omul acela merită o a doua șansă.

„Pot să trec peste, dacă iubesc cu adevărat și dacă sentimentele sunt curate, și dacă acea relație a fost doar una pasageră. O aventură, nu o relație. Și dacă omul respectiv merită, dacă nu merită, nu. (…) Nu există om fără greșeală', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter